Se mai indoieste cineva ca Adina Meirosu se iubeste cu fostul patron de la Oltchim?! Cea mai frumoasa handbalista din Romania s-a lasat de sport si a fost angajata de Constantin Roibu ca director de marketing!

Zvonul despre povestea de dragoste din Constantin Roibu (61 de ani), fost patron la Oltchim, si frumoasa handbalista Adina Meirosu (28 de ani) capata contur si substanta, daca ar fi sa ne luam dupa ultimele informatii aparute, care atesta faptul ca sportiva ar fi fost angajata la un combinat de catre iubitul ei potent financiar.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereDupa ce in vara a anuntat ca renunta la sportul de performanta, ca urmare a desfiintarii echipei Oltchim Ramnicu Valcea, despre Adina Meirosu nu s-a mai auzit nimic. Recent, insa, faptul ca frumoasa fosta handbalista s-a angajat in campul muncii la combinatul Chempro Chemicals, ca director de marketing, a readus pe tapet povestea de dragoste a acesteia cu Constantin Roibu, fostul patron al Oltchimului. Si asta pentru ca firma la care fostul inter al “galacticelor” performeaza acum este detinuta de nimeni altul decat de fiul lui Roibu, Alexandru (34 de ani). Oricum, cei doi n-ar avea nici un motiv sa-si mai ascunda sentimentele, si Adina, dar si Roibu, fiind liberi din punct de vedere sentimental, dupa ce ambii au bifat deja cate un divort.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate