Se măresc alocațiile! Care sunt categoriile de copii care vor primi bani

Este oficial! Alocațiile copiilor se vor mări. Iată mai jos care sunt categoriile în care trebuie să se încadreze copiii.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

A fost făcut un anunț oficial. Alocațiile copiilor se vor mări începând cu data de 1 Aprilie a acestui an. Pentru acest an, legea bugetului de stat a intrat în vigoare și s-a anunțat și care va fi suma pe care o vor primi cei mici.

Citeste si: Ce nu e bine să faci în timpul echinocțiului de primăvară! Te va afecta întregul an

Astfel, începând cu data de 1 Aprilie 2019, copiii vor primi bani. Cei mici, în vârstă de până la 2 ani, vor încasa 300 de lei în fiecare lună. De asemenea, cei mici care au handicap, cu vârsta până în 18 ani, vor primi și ei tot 300 de lei lunar. Copiii care au vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani vor primi 150 de lei.

Citeste si: Horoscop TAROT saptamana 20-26 martie 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

În sensul primirii banilor, părinții pot opta ca alocația copiilor să fie primită pe card, dacă nu doresc să îi primească prin serviciile Poștei Române. De asemenea, dacă părinții optează acest mod de primire, trebuie să deschidă un cont la o bancă. Cei care au deja un cont în bancă, dar nu au card, se poate atașa un card la contul deschis. De asemenea, pentru cei care au cont și card, trebuie să ceară un extras de cont cu IBAN-ul contului curent și să completeze o cerere la Direcția Muncii și Asistență Socială.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: