Se pregătea să își incinereze fiul, când a observat ceva pe chipul lui! Lumea s-a închinat

Se pregătea să își incinereze fiul, când a observat ceva pe chipul lui. Ce s-a întâmplat la scurt timp.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

După ce a fost declarat un mort, un tânăr a revenit la viață, iar acum rudele lui cred că este vorba despre un adevărat miracol.

Gandham Kiran a fost declarat mort de către medici după ce a intrat într-o comă, dar mama lui a vrut ca el să aibă parte de ultimele momente din viață la el acasă.

Citeste si: Oana Zăvoranu vrea să ia o decizie care i-ar putea schimba viața! Ce a mărturisit vedeta

Citeste si: Doi părinți au avut fantezii bolnave cu bebelușul lor nenăscut! Pe fetița lor de doi ani au violat-o și bătut-o crunt. Poliția și-a făcut cruce când s-a descoperit imaginea pe Facebook

Citeste si: O femeie, acuzată că și-a lăsat copilul în mașină, pe o căldură sufocantă! Cum a fost găsit micuțul

Chiar înainte de a fi incinerat, femeia a observat un lucru șocant la fața fiului său și a oprit imediat ceremonia. Din ochii copilului său curgeau lacrimi, un lucru imposibil de făcut de către persoanele decedate.

Mama lui Kiran a refuzat să îl deconecteze de la aparate

Gandham Kiran se îmbolnăvise de heptatită și a fost transportat la spital, unde a intrat într--o stare vegetativă. Medicii l-au declarat în moarte cerebrală. Atunci când mama lui a început să îl înfășoare într-o cârpă pregătită pentru ceremonia funerară, a observat lacrimile din colțurile ochilor fiului său și a dat alarma.

„Am fost șocată și le-am alertat pe rudele mele, care au sunat imediat un medic local”, a spus femeia originară din Pillalamarri, India.

„El ne-a spus că fiul meu încă mai are puls. În trei zile, Kiran și-a revenit în simțiri și a început să vorbească cu nou. A ieșit din spital duminică, iar acum continuăm tratamentul, sub supravegherea medicului”, a mai spus mama tânărului.

Pe 3 iulie, adolescentul a intrat în comă, însă mama lui a refuzat să îl deconecteze de la aparate.

„Am vrut ca fiul meu să își dea ultima suflare acasă. Deci, l-am adus acasă împreună cu sistemul de susținere a vieții târziu în seară", a spus părinții șocați..

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate