Stiri

Se pregateau sa inchida sicriul si sa isi ingroape mama, dar un lucru bizar s-a intamplat. Moarta a miscat capul, si-a privit cele doua fete in ochi si le-a spus...

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Se pregateau sa inchida sicriul si sa isi ingroape mama, dar un lucru bizar s-a intamplat. Moarta a miscat capul, si-a privit cele doua fete in ochi si le-a spus...
O intamplare bizara s-a petrecut in China, in timpul unei inmormantari. Peng Xiuhua, o bunica longeviva in varsta de 101 ani si-a surprins si totodata ingrozit familia, dupa ce s-a trezit chiar in timpul funeraliilor.

Potrivit Metro.co.uk, priveghiul a avut loc in casa femeii, imediat dupa ce cele doua fiice ale ei, amandoua in varsta de 70 de ani, s-au ocupat de toate pregatirile, au imbaiat trupul mamei lor si au imbracat-o corespunzator, inainte de a fi asezata in cosgiuc.


Batrana femeie fusese gasita intinsa pe podeaua casei, in urma unei cazaturi, fara suflare. Din cauza varstei inaintate, apropiatii au crezut ca acesta a fost sfarsitul femeii, insa aveau sa se insele.
In timpul funeraliilor, femeia a deschis brusc ochii si s-a uitat nedumerita la oamenii adunati din jurul ei. Apoi a fixat cu privirea cele doua fete ale sale si le-a intrebat: "De ce sunt atat de multi oameni la mine in casa?".
Dupa ce si-au revenit din soc, cele doua fete, alaturi de restul familiei. si-au scos mama din sicriu si i-au explicat ce se intamplase.
Femeia a marturisit ca se simte norocoasa, nu doar ca s-a trezit la timp din somnul mortii, dar si ca a avut ocazia sa vada cat de multi oameni au venit la inmormantarea ei si cat de iubita este de fapt.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune