Se reaprinde razboiul dintre Magda Ciumac si Tolea? Vezi ce are de gand sa-i faca fosta sotie luptatorului K1!

Luptatorul Local Kombat Tolea Ciumac e dat pe mana procurorilor DIICOT. Fosta sa sotie Magda Ciumac va face saptamana aceasta plangere impotriva fostului sot pentru evaziune fiscala.

Distribuie pe:

fara descriereMagda Ciumac (28 de ani) vrea ca Tolea sa plateasca pensia alimentara pentru Sasha, baietelul celor doi"Clienta mea este foarte suparata pe fostul sot deoarece acesta nu plateste pensia alimentara copilului lor pe motiv ca nu are bani, in schimb isi cumpara un apartament in Bucuresti in valoare de 100.000 de euro!”, a declarat pentru WOWbiz.ro avocata Beatrice Comaniceanu, aparatoarea Magdei Ciumac. Avocata a mai spus ca Judecatoria Buftea  a stabilit ca Tolea “sa-i plateasca copilului o pensie lunara de 175 de lei, din februarie pana la majorat”, insa luptatorul  Local Kombat “nu i-a dat pana acum nicun leu”.

Mai mult chiar, spune Beatrice Comaniceanu, la fixarea pensiei Tolea “a mintit ca nu are niciun venit cu toate ca si-a cumparat casa de lux”“Clienta mea m-a delegat ca in cursul acestei saptamani sa depun o plangere penala la DIICOT impotriva acestuia ...cu privire la veniturile sale nedeclarate!”, a concluzionat avocata.

Magda Ciumac si Tolea (38 de ani)  au divortat in 2010. Cei doi au impreuna un baietel, Sasha de 6 ani.fara descriereLuptatorul Tolea Ciumac ar putea avea probleme cu legea

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate