Se recăsătorește Connect-R cu Misha? Artistul a divorțat, dar continuă să locuiască cu fosta soție: "Nu eu sunt responsabil pentru fericirea ei"

Connect-R și Misha au divorțat, dar locuiesc împreună. Ce spune artistul despre posibilitatea de a se recăsători cu fosta soție?

Autor: Ioana Stan

In articol:

Connect-R și Misha s-au căsătorit în 2013, când artista era deja însărcinată. În 2014 au devenit părinți și au făcut nunta. După doar trei ani, cei doi s-au despărțit, însă continuă să locuiască împreună și să aibă o relație unită de dragul copilului lor.

Invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Connect-R a spus dacă există posibilitatea să se recăsătorească cu fosta sa soție.

O mai iubește Connect-R pe Misha?

Se recăsătorește Connect-R cu Misha Artistul a divorțat, dar continuă să locuiască cu fosta soție Nu eu sunt responsabil pentru fericirea ei

Connect-R, invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Connect-R vorbește cu cuvinte alese despre fosta sa soție, pe care o iubește și astăzi. Mai mult, artistul a declarat că îi va fi alături și o va susține toată viața.

"Da, o iubesc pe Misha. O iubesc cum îmi iubesc copilul, cum ar trebui să iubesc toți oamenii. Nu există doi. E o iluzie, o iluzie frumoasă a separării. Nu au existat niciodată doi Dumnezei. Eu dacă mă voi iubi pe mine cu adevărat, unde să mai pun peste preaplinul meu? Suntem unul singur toți. Suntem în iluzia separării ca să ne separăm pe noi. Noi trebuie să devenim oglinzi clare, în care celălalt să-și vadă varianta de autoiubire.

Mama, sora, nevasta, copilul, sunt elemnte care pleacă din viața ta. O iubesc ca pe toate ființele. Normal că sunt subiectiv, pentru că la nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea.", a declarat Connect-R în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D.

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Connect-r explică în premieră de ce s-a terminat relația cu Alex Velea. S-a spus că cearta a pornit de la bani, dar adevărul este altul: "Nu mai putem avea o relație de prietenie"

Se vor recăsători Connect-R și Misha?

Se recăsătorește Connect-R cu Misha Artistul a divorțat, dar continuă să locuiască cu fosta soție Nu eu sunt responsabil pentru fericirea ei

Connect-R

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu mai crede în recăsătorie nici când vine vorba despre fosta soție, dar nici nu o altă femeie. Nu exclude însă posibilitatea, însă numai în cazul în care femeia de lângă el va înțelege ideea în care el crede foarte mult.

Citeste si: Connect-R, mărturisiri dureroase din perioada când nu era celebru. Coșmarul copilăriei sale l-a urmărit ani de zile: "Lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace foarte mult timp"

"Nu știu, nu cred, pentru mine nu există viitorul decât imaginat. Viitorul există doar dacă ți-l imaginezi. S-a întâmplat, dar nu mai este în momentul ăsta. Nu știu, dar nu cred. Nu mai cred în căsătorie pentru mine. Am crezut foarte mult timp în ideea că în căsătorie e un mecanism din care să-mi extrag fericirea. Fericirea mea depinde doar de mine. Nu mai văd. Ideea asta cu jumătatea mea...care jumătate? Nu există altă femeie în viața mea. Va exista în momentul în care o ființa de sex feminin va înțelege că nu eu sunt responsabil de fericirea ei... nu eu sunt responsabil pentru nefericirea ei. Dacă va înțelege lucrul acesta, da, e minunat.", a mai spus Connect-R în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

S-a spus că și-a părăsit fosta iubită pentru Misha. Connect-R pune capăt speculațiilor. Ce spune despre Diana Georgescu: "Căutam locație de nuntă"

Connect-r explică în premieră de ce s-a terminat relația cu Alex Velea. S-a spus că cearta a pornit de la bani, dar adevărul este altul: "Nu mai putem avea o relație de...

Connect-R, mărturisiri dureroase din perioada când nu era celebru. Coșmarul copilăriei sale l-a urmărit ani de zile: "Lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace foarte mult...

Zodiile câștigătoare ale lunii Iulie. Vor avea parte de reușite mari și importante

Nu-ți mai ia nimeni permisul! Se schimbă Codul Rutier în România. Ce regulă se elimină

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Calendar Ortodox, 29 iunie. Sfinții Petru și Pavel, ocrotitorii celor lipsiți de libertate. Ce nu-i bine să faci astăzi

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies