Se schimba procedura privind obtinerea permisului de conducere! Vezi modificarile facute de guvern!

Doresti sa iti iei permis de conducere? Atunci trebuie neaparat sa citesti ce modificari va impune guvernul in acest sens.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereCea mai importanta modificare este aceea ca dupa intrarea in vigoare a legii, examenul pentru obtinerea permisului de conducere se va da la serviciul comunitar pe a carui raza de competenta teritoriala isi are candidatul domiciliul sau resedinta.

Cei care doresc sa obtina permisul in Romania trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii.

- locuiesc in mod obisnuit cel putin 185 de zile intr-un an la o adresa din Romania.

- revin periodic la o adresa din Romania datorita unor legaturi personale, desi locuiesc alternatic in locuri diferite situate in doua sau mai multe state membre ale Uniunii Europene

- locuiesc in mod obisnuit la o adresa din Romania datorita legaturilor personale cu adresa respectiva, desi locuiesc temporar si in al stat mebru al UE

Si persoanele straine, aflate la studii in Romania, vor putea sustine examenul la serviciul public comunitar pe a carui raza de competenta teritoriala locuieste candidatul.

Pana acum, examinarile se faceau la centrele speciale ale Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor de care apartineau.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate