Se scumpesc țigările! Cât vor plăti românii până în anul 2022

Noi scumpiri pentru români! Cât vor da românii pe un pachet de țigări până în anul 2022.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Începând de acum, vor apărea noi schimbări atât legislative, cât și din punct de vedere al prețurilor. Pare-se că românii vor scoate iar din buzunar mai mulți bani pentru produsele care se comercializează pe teritoriul României.

Conform Fanatik, românii vor scoate din buzunare mai mulți bani pentru a-și cumpăra un pachet cu țigări. Astfel că, până în anul 2022, românii vor plăti pe un pachet cu țigări chiar și 21 de lei. În prezent, în România sunt peste 5 milioane de cetățeni care fumează, arată statisticile.

Citeste si: Doliu! Fostul primar Gheorghe Huple a murit după primul tur al alegerilor prezidențiale 2019

Citeste si: Carmen Harra, previziuni pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2019!

fara descriere

Citeste si: Prognoza meteo pe 7 zile! Vremea 12-18 noiembrie, în București și în țară

Pe de altă parte, și benzina și motorina s-au scumpit cu 1.3 procente, ceea ce înseamnă că un plin de rezervor de 50 de litri costă cu 3.5 lei mai mult. Prețul mediu al motorinei a crescut cu 1.6 procente, adică la un plin de 50 de litri, mai scoatem din buzunare încă 4.5 lei în plus.

„În aceste condiţii, concurenţa pe piaţa comercializării cu amănuntul de carburanţi din România este redusă, fapt care se reflectă asupra nivelului preţurilor cu amănuntul la carburanţi. Ca urmare, în vederea creşterii concurenţei în acest sector, Consiliul Concurenţei susţine elaborarea unui act normativ prin care să se stabilească numărul creşterilor de preţ săptămânale, zilele în care se pot efectua aceste creşteri şi ora modificării, valabile pentru toate companiile de pe piaţă, pentru reducerile de preţ neimpunându-se nicio restricţie de acest fel, acestea putând fi operate oricând”, se arată în raportul oficial.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate