Se simte ca pestele in apa in absenta Ebei! Syda, galant cu o tanara la restaurant

Sotul Elenei Basescu, Bogdan Ionescu, a iesit singur in oras si s-a distrat de minune in compania unor prieteni de ai sai si a unor femei, la restaurantul Letei Ilie, din Bucuresti. ##VIDEO1814##

Distribuie pe:

 

fara descriere

Dupa ce s-au casatorit anul acesta in luna septembrie, Eba si Syda s-au afisat mai tot timpul impreuna, pe la restaurante sau diferite evenimente. Au fost insa si  momente cand sotul Elenei Basescu a iesit  singur prin oras.

 

 

Asa s-a intamplat si saptamana aceasta, atunci cand Bogdan Ionescu si-a lasat sotia acasa si a mers sa bea un sprit alaturi de niste prieteni. Coincidenta sau nu,  Sida a stat in preajma mai multor  femei la masa. Una dintre acestea i-a captat toata atentia ginerelui lui Traian Basescu. Sotul Ebei a s-a asigurat ca tinerei sa nu-i lipseasca nimic toata seara. Syda i-a intins mai intai o tigara, apoi  i-a oferit un servetel si i-a zambit tot timpul misterioasei femei. In forma de zile mari, sotul Elenei Basescu s-a ridicat de mai multe ori de la masa si a ras cu gura pana la urechi la glumele amicilor sai.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate