Se temea ca va fi parasita de sot, dar acum e de nerecunoscut! Cum arata acum Ligia, la sase ani de la transformarea suferita in cadrul unei emisiuni

A impresionat o tara intreaga atunci cand a participat la o emisiune in care si-a schimbat total aspectul fizic, iar acum, la cativa ani de la transformarea care a ajutat-o sa-si ia viata de capat aceasta e de nerecunoscut.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

Ligia Hoka era o tanara din Cluj nemultumita de modul in care arata. N-a stat pe ganduri si a venit la o emisiune in care si-a schimbat radical look-ul. Astfel, vremurile in care ii era rusine sa iasa in public sunt istorie, intrucat acum se bucura de zambetul pe care-l are. (Citeste si: O mai tii minte pe femeia asta? Asa arata acum 5 Maria Hoka, de la "Frumusete pe muchie de cutit" - Vezi cum arata acum si ce probleme are)


fara descriere
Supranumita de prietenele ei "Sharon Stone" de Cluj, Ligia, femeia care a tinut in suspans peste doua milioane de persoane, duce o viata linistita.

 

Citeste si: Cum arata ACUM femeia de 40 de ani ce parea ca are 70,  schimbata TOTAL la Frumusete pe Muchie de Cutit: "Aveam capul cat un bivol"


(Citeste si:
Cum arata ACUM femeia de 40 de ani ce parea ca are 70,  schimbata TOTAL la Frumusete pe Muchie de Cutit: "Aveam capul cat un bivol")

 

Conform Cancan, ea locuieste in Cluj-Napoca, unde se ocupa tot de bucataria naturista si nu se mai teme ca va fi parasita de sot. (Citeste si: Cum arata ACUM satanista ce a fost transformata total la "Frumusete pe muchie de cutit", in urma cu 5 ani - Schimbarea Gabrielei e SPECTACULOASA)
fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate