Vedete

Seara incendiara, la Gala “Latino Party” de la "Bravo, ai stil! All Stars"! Tensiunile ating cote maxime in aceasta editie eliminatorie

O editie incendiara “Bravo, ai stil! All Stars” incepe astazi, de la 23:15, la Gala cu tematica “Latino Party”. Cele opt concurente ramase in competitie sunt gata sa-si apere locul in concurs, in aceasta seara de Gala care va fi eliminatorie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Seara incendiara, la Gala “Latino Party” de la "Bravo, ai stil! All Stars"! Tensiunile ating cote maxime in aceasta editie eliminatorieicon photo

Elegante, pline de entuzism si gata sa lupte pentru a le demonstra juratilor si publicului ca sunt cele mai bune, concurentele dau startul competitiei stilului la Gala “Latino Party”.

“Cea mai spectaculoasa aparitie de pana acum, cu stil! Ai dansat … (…) Tinuta este spectaculoasa, se vede ca ai muncit, ca este stilizata, n-ai venit cu o rochita cu volanase penibila! Ai venit bine! Bravo!”, este comentariul lui Catalin Botezatu adresat unei concurente, singura care va obtine calificative maxime din partea juratilor. 

Gala Latino Party va fi una plina de muzica, dans, aparitii spectaculoase si efervescenta, din care nu vor lipsi momentele tensionate datorate competitiei acerbe dintre concurente, parte din ele fiind nemultumite de calificativele primite. La finalul competitiei, pe baza punctajului obtinut in Gala, concurentele vor face nominalizarile pentru eliminare.

Cum se vor prezenta concurentele, cum vor arata momentele si tinutele acestora, dar mai ales, care va fi deznodamantul acestei Gale si cine va fi concurenta care va parasi competitia “Bravo, ai stil! All Stars”, aflati in aceasta seara, la Gala “Latino Party”, de la 23:15. 
 

 
Mama băieţelului omorât de câini e disperată! Crede că şi al doilea fiu al ei este în pericol! Puştiul va fi coleg la şcoală cu băiatul care şi-a ucis bunica EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune