Sebastian Bodu e supărat că pedofilul olandez s-a sinucis: „Păcat că nu a mers la pușcărie în România, ca să își dorească moartea”

Sebastian Bodu e supărat că pedofilul olandez s-a sinucis, pentru că Johannes Visscher ar fi avut viaţă grea la puşcărie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Sebastian Bodu e supărat că pedofilul olandez s-a sinucis, după cum reiese dintr-o postare a fostului şef al Fiscului. “Olandezul care a rapit-o, violat-o și ucis-o pe fetița din Dâmbovița s-a sinucis în Olanda. Păcat că nu a mers la pușcărie in România, ca să își dorească moartea. Trist e că România este, din cauza lipsei de implicare a statului, un fel de rai al pedofililor. Iar Olanda este, probabil, pepiniera pedofililor.”, a scris Bodu. (vezi ce e scris pe crucea Adrianei, fetiţa ucisă de pedofilul olandez)

Citeste si: Percheziții de amploare la casa criminalului olandez! Zeci de polițiști au împânzit zona

Citeste si: Anunțul procurorului general despre criminalul olandez: "Suspectăm că a acționat în mai multe județe"! Johannes V. a mai fost de cel puțin 4 ori în România

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre olandezul pedofil și criminal! Cum își alegea victimele. Avea un plan bine stabilit la fiecare atac!

Sebastian Bodu e supărat că pedofilul olandez s-a sinucis. A intrat cu maşina într-un camion

Olandezul pedofil Johannes Visscher este cel care a răpit de pe stradă o fetiță de 11 ani, a băgat-o în mașină, a violat-o, iar apoi a omorât-o, corpul ei lăsându-l în câmp, la 7 kilometri de comuna Gura Șuții. Bărbatul din Olanda, principalul suspect în cazul uciderii micuței Mihaela Adriana, s-a sinucis. Potrivit unor surse din cadrul poliției olandeze, pedofilul care ar fi agresat-o și ucis-o pe fetița din România în vârstă de 11 ani a intrat intenţionat cu maşina sa într-un camion.

Sebastian Bodu e supărat că pedofilul olandez s-a sinucis. Visscher avea cazier

În presă au apărut mai multe infoirmaţii despre pedofilul olandez Johannes Visscher. Bărbatul care și-a luat viața în urmă cu o zi ar fi un funcționar din sistemul public din Olanda. El lucra ca IT-ist la Agenția pentru Plasarea forței de muncă și asigurărilor sociale din Amsterdam. Potrivit autorităților, principalul suspect în uciderea fetiței din Dâmbovița avea cazier, antecedente penale de agresiune sexuală, fapte cu violență și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Pedofilul era filat de polițiștii olandezi. Bărbatul nu fusese reținut pentru că oamenii legii nu reușiseră să obțină mandatul internațional de arestare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate