Sebastian Chitoșcă de la Survivor România dă de pământ cu Elena Marin:
Sebastian Chitoșcă de la Survivor România dă de pământ cu Elena Marin

Vedete

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România dă de pământ cu Elena Marin:. „Ești o persoană de cea mai joasă speță” Ce l-a scos din minți pe fostul fotbalist de la Steaua București

Fostul fotbalist Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, atac fulgerător la adresa colegei sale, Elena Marin.

Un nou scandal ia amploare în jurul Elenei Marin de la Survivor România. După ce a fost jignită de Zanni, Faimoasa este nevoită să-i țină piept lui Sebastian Chitoșcă, noul concurent din echipa roșie.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România dă de pământ cu Elena Marin

Tensiunile din echipa Faimoșilor declanșează discuții aprinse între concurenți. Sebastian Chitoșcă a izbucnit la adresa Elenei Marin după ce aceasta a susținut că este o femeie responsabilă și poate avea grijă nu doar de ea, ci și de colegii săi.

Citeste si: Mama Geta se bagă în scandalul dintre Culiță Sterp și Jador! Ce spune despre scandalul epocal de la Survivor România

Faimoasa a spus că îi face patul lui Cătălin Moroșanu și îi aranjează hainele cu fiecare ocazie, din moment ce doarme lângă el. Când a auzit aceste lucruri, Sebastian Chitoșcă s-a mutat de lângă Simona, cea lângă care dormea, ca aceasta să nu poată spune că este responsabilă și pentru el.

Discuția a ajuns la urechile lui Cătălin Moroșanu, care a declarat că este dezamăgit de faptul că a fost adus în discuție de Elena Marin, deși nu era conflictul lui.

Sebi: Pot să te întreb ceva? Ești o femeie asumată? Îți asumi că ieri când te certai cu Zanni i-ai spus să-l întrebe pe Moroșanu despre ce fel de femeie ești că îi faci patul în fiecare seară și îi aranjezi hainele? Ești cea mai joasă speță de persoană dacă spui nu.

Citeste si: Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni! De la ce a pornit supărarea celor doi Faimoși de la Survivor România! Exclusiv

Moroșanu: A venit Sebi azi dimineață și l-am întrebat de ce nu mai doarme lângă Simona. A zis că Elena când s-a certat cu Zanni ar fi afirmat că are grijă de mine. Eu îi spun că nu cred că a adus asta în discuție.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România dă de pământ cu Elena Marin:
Elena de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, scos din sărite de Elena Marin

Fostul fotbalist de la Steaua București s-a înfuriat pentru că Elena Marin l-a pomenit pe Cătălin Moroșanu în discuția lor, deși adevărata problemă era dispariția mâncării. Faimoasa a încercat să explice de ce a spus că îi face patul luptătorului și îl ajută cu aranjarea hainelor.

Elena:  Când m-a făcut iresponsabilă Zanni, i-am spus că nu sunt iresponsabilă. Atât de lucrurile mele pe care le am cât și de lucrurile lui Moro. 

Moroșanu: M-a deranjat lucrul ăsta la Elena, pentru că nu te poți folosi de numele meu într-o ceartă cu altă persoană, că se poate crede altceva. Sebi avea dreptate.

Citeste si: Liviu Guță, atac subtil la Costi Ioniță, după experiența din Dominicană! ”De la o vârstă, mai mult pe la sala de mese! Puteam să fiu și eu la Survivor, dar nu sunt făcut pentru asta”

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Elena: Încercam să-ți spun despre responsabilitate.

Sebi: Eu de-asta m-am mutat de acolo, pentru că nu aș vrea să spună Simona că uite îi fac patul lui Sebi și sunt o femeie responsabilă.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România dă de pământ cu Elena Marin:
Zanni de la Survivor România [Sursa foto: Captură KANAL D]

Zanni: Uite cum se joacă teatru.

Noi vorbeam de mâncarea ta furată și nu de cum îi împachetezi tu hainele lui Moro.

Sebi: Dacă mi se fură mie mâncare nu o să fac panaramă, dar dacă mi se pun vorbe în gură o să dau cărțile pe față de fiecare dată.