Secretarul de Stat Raed Arafat, atac furibund la adresa celor care nu respectă măsurile sanitare în plină pandemie de coronavirus: „Vrei să te infectezi? E libertatea ta!”

Secertarul de Stat Raed Arafat i-a criticat dur pe cetățenii care nu respectă măsruile de protecție împotriva virusului COVID-19, în plină pandemie.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Secretarul de Stat Raed Arafat
Secretarul de Stat Raed Arafat


In articol:

Secretarul de Stat Raed Arafat a făcut o declarație extrem de tăioasă la adresa cetățenilor care nu țin cont de măsurile sanitare și de restricțiile impuse pentru a preveni răspânidrea virusului COVID-19. În plină pandemie de coronavirus, multe persoane încă neagă existența acestui virus sau refuză să respecte regulile de distanțare socială.

„Se bate joc de măsurile care sunt preventive, care ajută populația să limiteze răspândirea virusului și care ne ajută să reducem impactul pe terapie intensivă, și se confundă cu așa-zisa libertate absolută a individului de a face orice dorește. Această libertate absolută înseamnă că acest individ, la un moment, va călca peste libertatea altora de a rămâne sănătoși și de a nu se infecta.

Acestea sunt aspecte care, da, trebuie discutate, trebuie discutate profund, filosofic, din toate punctele de vedere, dar acum avem o pandemie, care arată că, într-adevăr, ca să se țină sub control are nevoie de unele măsuri. Nu se iau măsuri restrictive, nu închidem – în Noua Zeelandă, pentru că o familie a apărut în localitatea Auckland, care e o localitate mare acolo, dacă nu mă înșel, poate că este chiar cel mai mare oraș la ei, au luat niște măsuri restrictive majore, ca să stopeze răspândirea.

Noi nu venim să luăm aceste măsuri! N-am atins acest nivel, dar în același timp se iau măsuri minimale, de distanțare, de respectare a unor reguli de igienă, de portul măștii în spațiile închise, în spațiile deschise aglomerate. Măcar astea să le respectăm.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Înțeleg, vrei să fii liber, să nu porți mască, vrei să te infectezi, e libertatea ta, dar până la momentul în care mă infectezi pe mine. Eu nu vreau să mă infectez!”, a declarat Raed Arafat la B1TV.

 

Citeste si: Ambulanța care transporta un pacient infectat cu Covid-19 , lovită de un alt autoturism. Mașina s-a răsturnat de pe un pod

 

Coronavirus COVID-19
Coronavirus COVID-19

Secretarul de Stat Raed Arafat, mesaj dur în plină pandemie de coronavirus

„În momentul în care sunt personaje (…) și am văzut acest lucru promovat de la un protest în Piața Victoriei, un mare candidat, și n-am să zic numele, deci nu vreau să menționez nume, cred că lumea știe la cine mă refer, când vine și îți spune, libertatea este mai presus decât viața.

Stai un pic, libertatea ta! Înțeleg, vrei să fii liber, să nu porți mască, vrei să te infectezi, e libertatea ta, dar până la momentul în care mă infectezi pe mine. Eu nu vreau să mă infectez”, a mai declarat Secretarul de Stat Raed Arafat în cadrul aceleiași emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Răsturnare de situație! Fratele lui Emi Pian, ridicat de mascați și dus la audieri!

Noi detalii șocante în cazul morții lui Emi Pian. Criminalul Ciprian Napi ar fi fost tăiat cu săbii și topoare

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Klaus Iohannis, prima reacție după desfășurarea de ordine de la înmormântarea lui Emi Pian: „Lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată”

VIDEO | Manelistul Costel Biju, plângere penală după ce a blestemat un polițist: „Mama face farmece. Să te pregătești!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies