Secretele ascunse ale celor care mimeaza orgasmul - Sigur vrei sa citesti asta

Cu cat o femeie mimeaza mai des orgasmul, cu atat ea este mai predispusa sa-si insele partenerul, mimarea mergand mana in mana cu infidelitatea in relatie.

Distribuie pe:

fara descriereIntr-o relatie, numarul de orgasme obtinute de o femeie nu influenteaza in niciun fel riscul ca ea sa pice in pacat cu alt barbat. Oamenii de stiinta si specialistii in terapie de cuplu au descoperit ca nu exista nicio diferenta intre femeile care au des orgasm si cele care au orgasme sporadice in relatia de cuplu si frecventa cu care ele insala. Exista totusi o legatura intre mimarea climaxului si infidelitatea!

Statisticile arata ca riscul de insela este mai ridicat in cazul femeilor care mimeaza des orgasmul in relatia de cuplu. Asadar, cu cat mimeaza mai des climaxul, cu atat ele sunt mai predispuse sa-si insele partenerii.

Pe de o parte, motivele din spatele acestui comportament sunt evidente. Mimarea orgasmului merge mana in mana cu lipsa de satisfactie sexuala si emotionala in relatia de cuplu. Cu cat o femeie este mai nemultumita de relatie, cu atat ea incearca sa-si gaseasca multumirea in alta parte, iar cautarile ei o indruma adesea spre asternuturile altor barbati.

Dar cat de multe orgasme mimate sunt prea multe?


Practic, orice femeie a mimat cel putin o data in viata un orgasm, din diverse motive: pentru ca voia sa finalizeze mai repede partida de sex, pentru ca nu voia sa-l faca pe partener sa se simta prost, pentru ca voia sa-si exercite sexualitatea si fara un orgasm nu putea sa o faca pe deplin, dar – cum considera atingerea climaxului aproape imposibila – a decis sa-l mimeze.

Citeste aici continuarea


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate