Secretele lui Raed Arafat! Vorbește fluent 7 limbi și s-a ”antrenat” toată viața în medicina dezastrelor

Raed Arafat este probabil singurul angajat al Guvernului României care, în acest moment, vorbește fluent 7 limbi. Secretarul de stat a studiat pe mai multe continente și este masterand în ”medicina dezastrelor”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Raed Arafat este unul dintre cei mai vechi secretari de stat în Guvernul României și în ciuda unor campanii destul de puternice desfășurate în ultimii ani împotriva sa, a dovedit mereu că este omul potrivit la locul potrivit. 

Citeste si: Pot merge la pescuit în timpul stării de urgență? Vezi care e singura condiție care permite mersul la pescuit!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Nemții demască haosul și calvarul românilor din Germania. Ce sacrificiu imens fac pentru familii

Citeste si: Lygia Alexandrescu, sfaturi esențiale pentru ultima săptămână de post, înaintea Paștelui. Ce recomandă specialista

Citeste si: Lygia Alexandrescu, sfaturi esențiale pentru ultima săptămână de post, înaintea Paștelui. Ce recomandă specialista

Puțină lume știe că Raed Arafat vorbește fluent 7 limbi, din care patru ”la perfecție”: araba (limba lui maternă), română, engleză și franceză; greaca și germana - la nivel avansat și italiana - nivel intermediar.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Raed Arafat face anunțul momentului. România se pregătește de vârful epidemiei

Nuntă de romi pe 10 metri pătrați. Legătura-surpriză cu Dăncilă

O asistentă medicală, dată afară din casă. Gest extrem din cauza fricii

Boris Jonhson a scăpat de COVID-19. „Vă datorez viața mea”

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies