Secretele lui Raed Arafat! Vorbește fluent 7 limbi și s-a ”antrenat” toată viața în medicina dezastrelor

Raed Arafat este probabil singurul angajat al Guvernului României care, în acest moment, vorbește fluent 7 limbi. Secretarul de stat a studiat pe mai multe continente și este masterand în ”medicina dezastrelor”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Raed Arafat este unul dintre cei mai vechi secretari de stat în Guvernul României și în ciuda unor campanii destul de puternice desfășurate în ultimii ani împotriva sa, a dovedit mereu că este omul potrivit la locul potrivit. 

fara descriere

Citeste si: Pot merge la pescuit în timpul stării de urgență? Vezi care e singura condiție care permite mersul la pescuit!

Citeste si: Nemții demască haosul și calvarul românilor din Germania. Ce sacrificiu imens fac pentru familii

Citeste si: Lygia Alexandrescu, sfaturi esențiale pentru ultima săptămână de post, înaintea Paștelui. Ce recomandă specialista

Citeste si: Lygia Alexandrescu, sfaturi esențiale pentru ultima săptămână de post, înaintea Paștelui. Ce recomandă specialista

Puțină lume știe că Raed Arafat vorbește fluent 7 limbi, din care patru ”la perfecție”: araba (limba lui maternă), română, engleză și franceză; greaca și germana - la nivel avansat și italiana - nivel intermediar.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate