Secretele pe care Paula Iacob le-a luat cu ea in mormant! Dosarul la care lucra celebra avocata chiar inainte de a muri

Despre cunoscuta avocata Paula Iacob, moarta in toamna anului trecut, s-a stiut ca a fost o apropiata a lui Nicu Ceausescu, fiul fostului dictator.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descrierePaula Iacob a murit la 83 de ani, in octombrie 2015In numeroase interviuri acordate in decursul anilor, Paula Iacob a vorbit despre cum era Nicu Ceausescu, despre cat de mult a impresionat-o soarta acestuia si despre secretele familiei Ceausescu pe care tot incerca sa le descopere. Dupa ce s-a luptat din rasputeri pentru eliberarea lui Nicu Ceausescu si apoi i-a devenit acestuia confidenta, moartea acestuia, care i s-a parut intotdeuna suspecta , a facut-o pe Paula Iacob sa ia o decizie.fara descriereNicu Ceausescu a fost judecat si inchis dupa Revolutie. Paula Iacob a fost atunci avocata lui

In ultima parte a vietii sale, avocata a strans fel de fel de documente si dovezi pentru a redeschide procesul care a dus la omorarea sotilor Ceausescu in decembrie 1989.  Acest dosar ar fi putut sa fie deschis numai in urma unei cai extraordinare de atac, iar Paula Iacob strangea probe pentru a putea sa obtina redeschiderea lui. Colaboratorii sai sustin ca avocata aflase tot felul de secrete, pe care inca nu voia sa le dezvaluie, ci doar le cerceta. Din pacate, toate aceste secrete le-a luat cu ea in mormant!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate