Secretele Razboinicei Ana Otvos, dezvaluite de iubit! Alin: ”Ana e singura femeie cu care as face copii”

Reporterii Kanal D au intrat in ”cuibusorul” Anei si al lui Alin, pentru a le afla secretele.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

”Cam asta e cuibusorul lui (n.r. sala de sport). Aici ne-am cunoscut, in urma cu doi ani si ceva, bate spre trei ani. Automat am fost atras de fizic. E atenta, e dragastoasa, are o inteligenta deosebita, e dura, deci nu te joci! Ana inseamna singura femeie cu care as face copii”, a martuirisit Alin, iubitul Anei.

Si pentru ca in ultimii ani au stat impreuna, plecarea Anei la Exatlon nu a fost foarte usoara.

„Ea se uita in pat la Exatlon, parea ca ii place. Mai in gluma, mai in serios, sora ei a spus sa isi depuna cv-ul, pentru ca ea l-a depus, si a ajuns sa se inscrie. Eu de prima data cand mi-a zis ca si-a depus cv-ul, i-am spus ”intrii!”. Sunt rational in privinta chestiei asteia. Nu trebuie sa ratezi„, a adaugat iubitul Anei Otvos.

”Suntem foarte legati unul de altul. Eu ii cunosc limbajul corporal. Nu vibreaza la fel acolo, asa cum o stiu eu aici. Ana e cea mai buna de acolo. Trebuie sa ai caracter. Ea e obisnuita sa domine, iar intr-o echipa... (...) Nici Yamato si Mirel Dragan..., daca ar fi aici intr-un colt, i-ar distruge”, a spus in spirit de gluma partenerul Anei.

Cat despre punctele slabe ale Anei, partenerul Razboinicei a marturisit faptul ca lucrul care ar putea dobori-o pe Ana sunt chiar lucrurile la care nu s-a asteptat deloc. 

”Mi-ar placea sa vad la ea ”dracia” pe care o are Simi in ea. Se supara si se duce. Punctele ei slabe sunt lucrurile la care nu s-a asteptat”, a adaugat iubitul Anei in platoul Fanarena. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate