Secretele relației dintre Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță Sterp! Ce făcea cântărețul pentru a se ascunde | EXCLUSIV

Relația dintre frumoasa Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță Sterp nu a fost niciodată confirmată oficial, chiar dacă toți apropiații lor știau că între ei este ceva mai mult decât o amiciție foarte strânsă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Cu toate acestea, de ceva vreme, pare-se, între cei doi nu mai este loc de vreo relație sentimantală, Plușica de la ”Puterea Dragostei” fiind trecută în plan secund de când Culiță Sterp s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua.

Citeste si: S-au schimbat rolurile! Delia a început să cânte melodiile lui Carmen de la Sălciua! Reacția incredibilă a celei mai sexy cântărețe de muzică de petrecere

Citeste si: Avem DOVADA! Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu Culiță Sterp | Video

Citeste si: Prima reacție a Plușicăi de la ”Puterea Dragostei” după ce Culiță Sterp s-a întors la Carmen de la Sălciua

De altfel, spun apropiați ai lui Culiță Sterp și ai frumoasei Plușica de la ”Puterea Dragostei”, relația lor a fost pentru artist doar o etapă. ”Între Culiță Sterp și Plușica de la ”Puterea Dragostei” a fost întotdeauna... ceva. Adică, de când, din vară, se plăceau enorm și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se  vedeau regulat și se întâlneau în secret. Plușica voia să își asume relația, ținea foarte mult la Culiță Sterp, dar el n u a acceptat să se afișeze, oficial, cu ea. Motivul nu la-u spus niciodată răspicat, dar cel mai probabil Culiță Sterp nu voia să se afișeze cu Plușica pentru că știa că e mai rentabil pentru el, ca și cântăreț, să pară burlac, succesul lui fiind unul în care conta această idee”, ne-a spus un apropiat de-al cuplului pe care l-ar fi format Plușica de la ”Puterea Dragostei” cu Culiță Sterp.

fara descriere

Mai mult decât atât, ne-au dezvăluit sursele citate, Plușica de la ”Puterea Dragostei” a făcut toit ce i-a stat în putință pentru a fi aproape de Culiță Sterp cât mai mult pentru a-l convinge pe acesta că este potrivită pentru el. ”Plușica a făcut, la propriu, naveta pentru Culiță Sterp. Cum o chema undeva, Pluși mergea, fie că era vorbva de Sibviu, fie că era vorba de Hunedoara. Mergea la evenimentele lui, îl susținea, încerca să fie discretă și să nu fie geloasă. Ea ar fio vrut să fie tot timpul lângă el, dar Culiță nu prea accepta, se fereau. Ajunseseră la un moment dat să se vadă la terase, prin Hunedoara, doar, doar să nu fie văzuți”, ne-a mai spus sursa citată.

fara descriere

Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu Culiță Sterp

”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, ne-a spus, după divorțul de Culiță Sterp, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Doar că povestea de dragoste a durat doar un an, cei doi despărțindu-se de curând. ”Da, din păcate, ne-am despărțit... Nici nu pot să zic că a fost un motiv anume”, ne-a spus Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua. Mai mult decât atât, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Cosmin Isăilă a dat mai multe detalii despre despărțirea care a șocat showbiz-ul românesc. ”Și eu simțeam că ne potrivim, chiar ne gândeam să avansăm în relație... Doar că, ceva, și nu știu ce, s-a schimbat. Adică, să fiu sincer, dacă acum un an, acum câteva luni, chiar și luna trecută, băgam mâna în foc pentru Carmen, în ultimele săptămâni ceva s-a schimbat total. Nu știu ce, dar am simțit...”, ne-a mai explicat Cosmin Isăilă despre relația cu Carmen de la Sălciua. Iar după ce s-a despărțit de Cosmin, Carmen de la Sălciua a luat decizia să se împace cu Culiță Sterp, ei doi afișându-se, deja, împreună, Plușica de la ”Puterea Dragostei” fiind dată uitării.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate