Secretele s-au aflat! Ce se intampla in culise la show-ul de supravietuire! Ce este real si ce este regizat din ce vezi la TV!

novalue

novalue

S-au aflat secretele din culisele show-ului de supravietuire! Exista scene reale si scene regizate, sunt multe lucruri pe care telespectatorii nu le vad pe micul ecran atunci cand urmaresc reality-show-ul!

"Potrivit „Today”, mulţi dintre cei care ajung pe sticlă sunt actori sau modele, care nici măcar nu se înscriu la preselecţii, ci sunt invitate să participe direct de producători. La „Survivor Fiji”, de exemplu, doar un singur concurent a fost selectat dintre cei care s-au înscris la preselecţii, restul fiind recrutaţi direct de la agenţiile de modelling.Le sunt alese hainele

Hainele pe care concurenţii le îmbracă pe insulă sunt, de asemenea, selectate de către producători. Astfel, se evită situaţiile în care toţi concurenţii sunt îmbrăcaţi în haine de aceeaşi culoare sau au logouri mari, care trebuie apoi blurate. Astfel, producătorii se asigură că niciun concurent nu va încerca să ascundă mâncare sau alte obiecte interzise.

Primesc şi produse contraceptive

Deşi la începutul sezonului concurenţii primesc o geantă cu „singurele obiecte pe care le vor lua cu ei”, odată ajunşi în tabără, participanţii la concurs au acces şi la un dulap cu diferite medicamente şi obiecte de igienă. Jurnaliştii de la „Today” scriu că dulapul, care nu apare niciodată la TV, conţine diferite obiecte de igienă pentru femei, produse contraceptive, medicamente vitale, creme de protecţie solară sau repelenţi contra insectelor. Concurenţii nu primesc însă periuţe, lame de ras sau alte obiecte de igienă personală.

Sunt protejaţi în permanenţă

Concurenţii sunt înconjuraţi în permanenţă de echipele de producţie, care au chiar o tabără amplasată în apropiere.
Astfel, producătorii se asigură că nu ratează niciun cadru şi, cel mai important, au grijă ca participanţii la concurs să fie permanent în siguranţă. Mai mult decât atât, echipele de filmare sunt mereu atente şi solicită ajutorul medicilor atunci când văd că unul dintre concurenţi nu se simte bine sau s-a rănit.

Înainte de probele eliminatorii sau pentru recompense primesc multe informaţii

Deşi la TV prezentarea probelor se face foarte succint, în realitate, echipa de producţie petrece minute bune cu participanţii la show înainte de a-i pune să evolueze.
În primul rând, ei sunt conduşi pe tot traseul probei de producători şi le sunt explicate toate regulile în detaliu. Apoi, concurenţii chiar văd alte persoane, din echipa de filmare, care parcurg traseul de concurs. Astfel, concurenţii pot chiar să îşi creeze strategii înainte de a începe proba respectivă.

Sunt transportaţi la Consiliul tribal

Concurenţii sunt filmaţi atunci când pleacă spre Consiliul tribal şi în momentul în care ajung acolo.
Puţini ştiu însă că toţi participanţii sunt transportaţi la Consiliul tribal de echipa de producţie, cu maşina sau barca.

Dramatism total regizat înainte de eliminare

Foşti participanţi la concursul din SUA susţin că, înainte de a începe votul pentru eliminarea unuia dintre concurenţi, echipa de producţie stă de vorbă cu fiecare concurent în parte despre diferite scenarii. Apoi, după momentul votului, prezentatorul, împreună cu producătorii, iau o pauză pentru a decide cum să filmeze momentul eliminării, astfel încât dramatismul să atingă cote maxime. Voturile sunt aranjate în urnă de aşa natură încât suspansul să fie menţinut până la ultimul vot", scrie ziarul Ring.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este și cu ce se ocupă Eliza Natanticu de la Asia Express, sezon 4

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal de proporții în platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities”. De unde a pornit întregul conflict: ”Nu sunt proastă”

Transformarea uluitoare a fostului ministru Carmen Dan! Cum arată și ce face omul de încredere al lui Liviu Dragnea, după doi ani de pauză din politică!

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Medicamentul minune care pune capăt pandemiei! Milioane de oameni îl vor primi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ora de iarnă 2021. Ce s-a întâmplat cu schimbarea orei? Avem ultimele informații

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies