Secretul Andreei Ibacka: A avut mari probleme cu sarcina! Ce declaraţii a făcut despre fetiţa ei

Andreea Ibacka şi Cabral au devenit părinţii micuţei Namiko la începutul lunii decembrie.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andreea Ibacka este mămică pentru prima oară, în timp ce soţul ei este tăticul a două fetiţe.

Soţia lui Cabral spune că fiica ei este activă, dar cuminte. Namiko Ibacka a ajuns să măsoare 60 de centimetri deja.

"Copilul este foarte bine. Este veselă, este o mâncăcioasă. Are genele lungi, așa, întoarse. Vreau să fie în continuare un copil sănătos, nu am avut probleme cu ea. A fost foarte mare și puternică. A avut 3,600 la naștere și 52 de cm, acum a ajuns la 60 deja. Doarme noaptea, 7-8 ore și o trezesc eu. E înaltă! E o combinație, nu ne dăm seama. Nu seamănă atât de bine, nici cu el, nici cu mine. Este foarte frumoasă după standardele noastre, ne dorim să fie sănătoasă în primul rând și vedem mai încolo cu cine seamănă. Eu în general nu prea vorbesc despre probleme, decât atunci când acestea trec", a declarat Andreea Ibacka.

Citeste si: A nascut 69 de copii! Povestea incredibila a unei mame care a intrat in Cartea Recordurilor

fara descriere

Andreea Ibacka, probleme grave cu sarcina

Nimeni nu a ştiut că Andreea Ibacka a avut probleme cu sarcina.

Pe vremea când era însărcinată în luna a şasea, soţia lui Cabral a ajuns la camera de gardă tocmai în Malta, acolo unde se afla în vacanţă cu partenerul de viaţă.

"Toată lumea are necazuri. A fost o perioadă de cumpănă pentru că cu 3 luni înainte de termen am ajuns la camera de gardă cu riscul de a naște prematur, iar problema era că eram plecați din țară. Eram în concediu, în Malta. Aveam 6 luni și jumătate de sarcină, nu anticipam nicio problemă. Am ajuns la 9 luni, aproape la 9 luni și jumătate, a fost bine. Eram cu casa neterminată, am așteptat să fie cât de cât gata și după s-a întâmplat”, a spus Andreea Ibacka în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate