Secretul artistei Andreea Antonescu a fost aflat! Ce s-a întâmplat între ea și bărbatul cu care a fost prinsă la mare

Acum câteva săptămâni, Andreea Antonescu, alături de Andreea Bălan și alți doi bărbați, au fost surprinși pe litoralul românesc, speculându-se că cele două și-au găsuit jumătatea în același timp.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Antonescu și bărbatul care îi făcea curte insistent la acea vreme.

Citeste si: Andreea Antonescu a rupt tăcerea! Primele declarații despre noul iubit. Ce se întâmplă, de fapt, între ea și Dragoș?

Citeste si: Trupa Andre s-a reunit la mare! Andreea Antonescu și Andreea Bălan, întâlnire la dublu, cu noii iubiți

Citeste si: Cum arăta Andreea Antonescu când au ajuns salvatorii la ea. Ce le-a spus polițiștilor, la fața locului: „Eu mă rugam să îmi dea cheile de la mașină să îmi iau acele țigări”

Citeste si: Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Mai exact, dacă relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint, bărbatul cu care a fost surprinsă la mare, nu mai este o noutate, cu atât mai mult cu cât cei doi, deși nu și-au asumat-o public, o trăiesc cât mai discret, între Andreea Antonescu și respectivul bărbat nu s-a petrecut mai nimic. ”Au încercat, dar ceva nu s-a legat. Adică, din ce am înțeles, nu a fost chimie, nu a fost ceea ce trebuie pentru amândoi. Au rămas amici, mai ales că nu aveau de ce să se certe, nici nu au ajuns până acolo. S-au cunosut și au văzut că, deși sunt amândoi pe aceeași lungime de undă în multe privințe, nu se potrivesc. Și, fiind oameni maturi, au preferat să o lase așa...”, ne-a spus o sursă foarte bine informată.

”Pe Dragoș l-am cunoscut în urmă cu ceva timp și am descoperit că avem pasiuni comune: fotografia, sporturile extreme, sailing-ul, dar și cea mai mea mare plăcere vinovată a mea, motoarele!!! Așa că, cel mai probabil, o să mai fim surprinși din când în când împreună”, a declarat Andreea Antonescu presei, la acea vreme...

Mai mult, ne-a mai explicat sursa citată, Andreea Antonescu nici nu e încântată, acum, să se arunce în vreo relație, preferând să aștepte să vadă ce îi rezervă viitorul și cum se rezolvă problemele legale cu privire la divorțul ei de Traian Spak.

Andreea Antonescu, divorț la distanță de Traian Spak

”Eu trebuie, acum, să mă concentrez pe tema divorțului dintre mine și Traian. Nu e cale de întoarcere și, deja, se prelungește de prea mult timp această discuție. Nu eu sunt specialistă în lălăială, așa că trebuie, din nou, să iau măsuri în această direcție, să termin partea de acte”, ne-a spus Andreea Antonescu confirmându-ne, astfel, că soțul ei, Traian Spak, face tot ce poate pentru a nu deveni efectivă despărțirea lor.

Andreea Antonescu a explicat de ce divorțează de Traian Spak

Andreea Antonescu a explicat că în relația pe care a avut-o cu Traian Spak nu s-a pus niciodată problema unor infidelități, așa cum s-a speculat după ce a lansat, recent, o melodie care i se potrivește ca o mănușă și care pare să fie inspirată din viața ei din ultima perioadă. ”Nu mai avem aceleași visuri și drumurile noastre nu se mai intersectează. Decât să fim doi oameni triști într-o relație prefer să fim doi oameni fericiți care sunt prieteni și care știu ce scop au în această viață: Sienna. Noi ne înțelegem foarte bine în continuare... (...) El nu cred că este la fel de împăcat cu această despărțire și... (...) Pentru bărbați este ceva mai dificil, culmea, am remarcat acest lucru. Bărbații suferă mai mult decât noi, femeile...”, ne-a spus, în exclusivitate, Andreea Antonescu.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

EXCLUSIV: Medicamentele vitale care nu se mai găsesc în farmacii! Extrem de mulți români au nevoie de ele chiar acum

Super vedeta din România, bătută cu bestialitate de managerul ei. A decis să rupă tăcerea și să spună tot

Puterea Dragostei 29 noiembrie. Scandalurile se țin lanț! „Ai creier de pește!”

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, pentru prima oară într-o emisiune de televiziune! Cum a început povestea lor de dragoste

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies