Secretul cruciulițelor pe care le poartă la gât mama Alexandrei Măceșanu! De ce le ascunde sub bluză? DEZVĂLUIRI

Mama Alexandrei Măceșanu poartă în ultima perioadă la gât trei cruciulițe, pe care le atinge din când în când, și le ascunde sub bluză ca pentru a le proteja de ochii celorlalți.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Părinții Alexandrei Măceșanu sunt oameni credincioși, care se roagă la Dumnezeu mereu ca fiica lor să fie bine, și la un moment dat să o găsească și să o aducă acasă.

Recent, Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, a povestit că primește multe mesaje de la oameni din toate colțurile țării, care-i spun că se roagă pentru tănăra de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă pe 23 iulie. ”Le mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru rugile lor. Ne întăresc toate vorbele acestea și ne dau putere. Noi suntem oameni credincioși și doar în Dumnezeu ne e speranța. Dumnezeu este mare, poate cu ajutorul Lui, va veni copilul acasă”, a spus mama Alexandrei Măceșanu, într-un live realizat de Alexandru Cumpănașu pe pagina lui Facebook.

fara descriere

Teodora Măceșanu a vorbit și despre niște călugărițe care au căutat-o și au spus că se roagă pentru Alexandra și i-au dat cruciulițe și iconițe. Probabil că este vorba despre cruciulițe sfințite pe care acum mama Alexandrei le poartă la gât și care speră să facă minuni și pentru fiica ei.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

fara descriere

”Dumnezeu să o apere pe Alexandra mea, acolo unde este și să mi-o aducă acasă, vie și nevătămată”, a mai spus Teodora Măceșanu, atingânuți cruciulițele de la gât și apoi ascunzându-le sub bluză, ca pentru a le proteja de ochii celor necredincioși.

Citeste si: Dezvăluiri emoționante despre sora Alexandrei Măceșanu! Ce spune micuța de 10 ani despre sora ei mai mare, răpită de Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Citeste si: O nouă bombă în cazul Caracal! Luiza se afla în casa lui Gheorghe Dincă atunci când a fost adusă Alexandra!

Citeste si: Șoc în cazul Caracal! Mama Alexandrei, în lacrimi! Femeia a aflat că toată ancheta în cazul fiicei sale se reia de la zero?

fara descriere

Slujbe în biserici pentru Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

În mai multe biserici din țară, preoții s-au rugat în ultimele săptămâni pentru alinarea suferințelor părinților ALexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, cele două fete răpite de Gheorghe Dincă, și despre care acesta a și mărturisit că le-ar fi ucis.

La scurt timp după dispariția Alexandrei Măceșanu, chiar la catedrala din municipiul Caracal a avut loc o Liturghie însoțită de ”rugăciuni speciale pentru invocarea ajutorului și mângâierii lui Dumnezeu. Un apel la rugăciune pentru tot ce s-a întâmplat zilele acestea aici la Caracal, dar și în împrejurimi, pentru elementele acestea care ne-au îngrozit pe toți, mai cu seamă pe cei care aveți fete tinere, care sunt căutate și preferate de aceste rețele ticăloase de oameni care nu se mai satură de bani și de plăcere”, a spus preotul în cadrul respectivei slujbe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate