Secretul cumplit din viata actritei Florina Cercel: ”As fi avut acum un baiat de peste 45 de ani”

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Actrita Florina Cercel, in varsta de 74 de ani, a vorbit cu lacrimi in ochi despre marea ei dragoste, Perian Ioan, dar si despre sarcina pe care a pierdut-o la sase saptamani.
 
Actrita este singura de la 29 de ani, cand sotul ei, medic de profesie, a fost rapus de cancer. Nu si-a pierdut doar dragostea vietii ei, ci si un copil, din cauza unui turneu.
 
“S-a stins in bratele mele”, si-a amintit ea. „As fi avut azi un baiat in varsta de peste 45 de ani. As fi dorit sa fiu mama. Am o rezerva necheltuita de iubire fata de copii”, a povestit actrita, pentru "Tango".
 

 

 
Marea doamna a scenei romanesti si-a indreptat dragostea catre ceilalti membri ai familiei. ”Nu sunt singura, am o nepoata, o stranepoata, o sora care are si ea familia ei, pe Thomas, un pisoi cu ochii albastri. Insa, odata cu plecarea mamei dintre noi, eu si sora mea ne-am mai indepartat, ea era liantul dintre noi”, a mai povestit ea.
 
Actrita a vorbit si despre cariera sa, care a facut-o sa uite de necazurile din viata. Chia rea spune ca marea ei familie e teatrul romanesc.
 
”Am fost mereu pe drumuri, 40 de ani n-am stiut ce sunt acelea Sarbatori, mereu am fost la teatru. Am si multe prietene bune din gradinita, cu care inca tin legatura. Sunt fericita ca am reluat piesa de teatru “Gaitele” si ca joc alaturi de Carmen Tanase si de Virginia Rogin, fostele mele colege din telenovela “Inima de tigan”. Carmen mi-a povestit ca Ruxandra Ion a inceput sa faca din nou telenovele si ma bucura acest lucru. Astfel se fac cunoscuti actorii mai in varsta, caci publicul nu are timp sa vina la teatru. Eu ma bucur ca am beneficiat de o scoala de teatru cum rar se face. Si teatrul e viata mea”, a mai povestit actrita, exclusiv pentru Click. 
 
 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate