WOW

Secretul CUTREMURATOR al lui Razvan Botezatu! “A fost abuzat sexual de doi baieti” | EXCLUSIV

Razvan Botezatu, unul dintre cei mai iubiti prezentatori tv de la noi, ascunde o drama fara margini, petrecuta in copilarie. El a fost victima unui abuz sexual de neinchipuit, motiv pentru care, ani la rand, a avut nevoie de consiliere psihologica.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Razvan Botezatu este, cu siguranta, unul dintre prezentatorii tv care aducea, cu optimismul si atitudinea lui pozitiva, zambetul pe fetele telespectatorilor lui. Dar, cu toate acestea, in spatele zambetului sau se ascunde o drama cumplita, o drama pe care el a indurat-o pe cand era doar un copil si care i-a marcat toata viata.

Mai exact, pe cand avea doar 10 ani, el a fost victima unor abuzuri greu de descris in cuvinte. De altfel, acesta a si fost motivul pentru care, pana sa ajunga in televiziune, a fost un tanar foarte inchis in el si abia momentul in care a ajuns in fata camerelor l-a salvat, l-a facut sa fie, din nou, vesel.
“Stiu ca a povestit el la un moment dat ca era un copil inchis in el, nu comunica, nu avea prieteni, statea inchis in casa, nu iesea, nu socializa. Suferea foarte mult pentru ca parintii lui erau divortati. El mai are doua surori si mama lui s-a chinuit foarte mult cu trei copii. A trebuit sa plece mereu in strainatate la munca pentru a-i intretine, lucru foarte greu pentru o mama cu 3 copii. De altfel, povestea el cu ceva timp in urma, a fost in depresie mult timp, multi ani, ii era frica de oameni. Povestea ca, atunci cand era mai mic, pe la varsta de 10 ani, era la joaca si 2 baieti au venit cu o pisica la el si i-au cerut bani pe ea. Cum era milos si aducea toate animalele acasa, furase bani de la bunica lui ca sa le dea baietilor alora pe pisica. Si apoi, cei doi baieti dupa ce luase banii, l-au dus intre garaje. Statea la bloc, iar in spatele lor erau mai multe garaje pentru masini. Si zicea ca acolo cei doi baieti si-au batut joc de el, ca l-au abuzat sexual. Razvan avea 10 ani cand a fost abuzat sexual de doi baieti, doar ca el a ascuns ce s-a intamplat, nu a povestit nimanui. Abia tarziu i-a spus mamei lui ce s-a intamplat, dar avea deja vreo 16-17 ani si mama lui l-a dus o perioada de timp la psiholog pentru ca avea traume. L-a ajutat mult psihologul. Din pacate se intampla... mi-a fost mila de el cand a povestit acest lucru”, ne-a spus un prieten foarte apropiat de-al lui Razvan Botezatu.

Viata lui Razvan Botezatu, marcata de drame

Razvan Botezatu este unul dintre putinii prezentatori tv care se pot lauda ca au reusit in viata in ciuda problemelor pe care le-au avut. Pentru ca, pe cand abia terminase liceul, Razvan Botezatu a avut surpriza sa afle ca este bolnav de TBC, iar medicii nu ii dadeau sanse prea mari de supravietuire. ”La analize, mai exact la radiografie mi-au descoperit ca sufar de o boala groaznica: TBC... Am simtit cum pamantul imi fuge de sub picioare. Nici nu m-au lasat sa anunt acasa, nici la agentie. Am fost bagat de urgenta in carantina si dus cu forta la spital. Acolo, medicii s-au speriat si nu-mi mai dadeau sanse... auzeam pe holuri... doar “Are niste gauri imense in plamani”. Eram in stare de soc... Am inceput tratamentul imediat si am stat internat 8 luni in spital si zi de zi luam 14 pastile. Oribil! A fost crunt, groaznic sa fii tinut cu forta in spital 8 luni. Si ce credeti... dupa ce am iesit din spital, dupa ce m-am facut bine, mi-am zis asa ca Dumnezeu mi-a dat inca o sansa la viata. Profit de ea si imi urmez visul cu orice scop. Si asa am facut. M-am inscris la jurnalism, apoi am facut practica, acolo unde am prezentat un matinal timp de 3 ani si apoi am venit la Bucuresti si am continuat drumul in televiziune. Nu am avut pile, nu am avut relatii”, povestea Razvan Botezatu, cel mai bun prieten al Biancai Dragusanu.

Galerie foto