Secretul din spatele lui Alex Mitriță: Kim Kardashian din Oltenia

Alex Mitriță este unul dintre cei mai în formă jucători ai naționalei României însă în spatele lui se află una dintre cele mai frumoase femei din Oltenia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Alex Mitriță a marcat atât cu Feroe cât și Norvegia și este unul dintre cei mai în formă jucători ai naționalei în acest moment. Adevărata bijuterie o ține însă acasă: ea se numește Alesia și este de aproape 6 ani iubita fotbalistului care este primul jucător român din MLS (campionatul american).

fara descriere

Alesia este din Craiova și se iubește cu Mitriță încă de când acesta juca în Italia, la Pescara. Blonda este poreclită Kim, pentru asemănarea cu celebra Kim Kardashian. La începutul acestui an, Mitriță a cerut-o de soție iar ea a acceptat, pregătirile de nuntă au loc însă la New York, acolo unde Alesia s-a mutat împreună cu Alex. Nunta, însă, va avea loc în țară.

Citeste si: Presa norvegiană critică dur atmosfera de pe Arena Națională: „Sunete asurzitoare, tribale la București. Atmosferă haotică"

Citeste si: Cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu cu femeia care i-a devenit secretară! Simona a fost consiliera a trei premieri!

Citeste si: Gică Hagi i-a spus fiicei sale că nu înţelege meseria de actor: „Trebuie să te descurci singură”

Echipa lui Mitriță câștigă când Alesia vine la meci

fara descriere

Alesia este talismanul norocs al lui Mitriță la meciuri. Cam de fiecare dată când aceasta apare în tribune, el marchează. Mitriță este, de altfel, unul dintre cei mai în formă jucători și la echipa de club, acolo unde a marcat câteva goluri spectaculoase care i-au adus locul de titular.

fara descriere

Alex Mitriță câștigă 1,2 milioane de dolari în acest an iar de anul viitor suma va crește la 1,6 milioane dolari. Pentru transferul lui, americanii au plătit peste 7 milioane dolari.

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate