Secretul din spatele rochiei Alexandrei Dinu de la “Dansez pentru tine”! A fost realizată într-o singură zi de Mihaela Drafta şi era să nu mai ajungă la timp la emisiune!

Alexandra Dinu a acceptat propunerea de a dansa la Pro TV, în cadrul finalei „Dansez pentru tine”, în scop caritabil, pentru a ajuta o fetiţă bolnavă de inimă să aibă parte cât de curând de o operaţie pe cord.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCazul a fost cu atât mai emoţionant pentru frumoasa actriţă cu cât fiul ei, Mario, a trecut printr-o operaţie similară anul acesta, după ce a fost diagnosticat cu o malformaţie congenitală gravă.
Pentru momentul special de la „Dansez pentru tine”, Alexandra Dinu a apelat la designerul român Mihaela Drafta pentru a-i realiza rochia cu care să evolueze în ringul de dans. Creaţia trebuia să fie una cu totul specială, lejeră, pentru ca vedeta sa se poată mişca în voie, dar care să se şi potrivească personalităţii sale romantice.

fara descriereRezultatul a fost unul spectaculos, Mihaela Drafta realizând o rochie scurtă, din dantelă albă, cu un cordon auriu discret in talie care a ajutat-o să poată executa fără oprelişti toate mişcările prevăzute în coregrafie. Rochia din dantelă a fost realizată în doar câteva ore şi a ajuns în posesia Alexandrei la limită, stârnind emoţii în rândul echipei.

“Este o rochie care se potriveşte firii romantice a Alexandrei. Trebuia să fie o rochie lejeră, pentru ca mişcările de tango să fie realizate cu uşurinţă. iar toate detaliile le-am discutat prin telefon. A fost realizată într-o singură zi şi i-a fost livrată Alexandrei înaintea apariţiei TV. I-a venit perfect şi mă bucur că Alexandra a avut o apariţie diafană într-o creaţie ce-mi poartă numele", declară Mihaela Drafta.

fara descriereEvoluţia actriţei la “Dansez pentru tine” a fost una de excepţie, vedeta ajungând în România şi, implicit, la repetiţii, cu doar câteva zile înaintea marii finale a emisiunii.  Efortul Alexandrei Dinu a meritat întrucât a reuşit să contribuie la rezolvarea unui caz umanitar sensibil.

fara descriere kalooga_36441" De câte ori mă gândesc la ce simte un părinte al cărui copil este bolnav, îmi dau lacrimile şi simt brusc un gol uriaş în stomac. Mă doare parcă acest gând, amintirea temerilor si suferintelor pe care le-am simţit şi eu când am descoperit că Mario are probleme, însă zâmbesc cu speranţă la gândul că, odată depistată, această problemă de sănătate poate fi înlăturată prin intervenţie chirurgicală. Asta trebuie să ştie toţi părinţii“, a declarat Alexandra Dinu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate