Secretul din sticla verde a iubitului Margheritei! I se spune ”drogul trapperilor” și face adolescenții "să zboare"! Dezvăluirile unui fost consumator de Lean

Noi detalii șocante ies la iveală după accidentul de mașină provocat de Margherita din Clejani sub influența substanțelor halucinogene.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Dacă vă întrebați de ce iubitul Margheritei din Clejani apare într-o fotografie având o băutură carbo-gazoasă, înseamnă că nu sunteți familiarizați cu ultimele tendințe în materie de droguri și substanțe interzise.

Secretul din sticla iubitului Margheritei! Lean, ”drogul trapperilor” care se găsește în farmacii

fara descriere

Ultima modă în rândul adolescenților din toată lumea se numește ”Lean” și este una dintre cele mai pericolase combinații de substanțe psiho-active și băuturi cu efect energizant. Se mai numește ”drogul trapperilor”, fiind asociat și promovat de mulți artiști ai acestui gen muzical, printre care și Theodor, iubitul Margheritei, alias 5MO din trupa Nordwului. Tânărul nici măcar nu se ascunde prea mult, el arătând în clipuri imagini exlicite cu prepararea acestui tip de drog (vezi piesa iClipit, feat Alex Bittman). Din acest punct de vedere, declarația Margheritei conform căreia ea nu consumă droguri este oarecum îndreptățită: Lean nu este un drog obișnuit iar ingredientele se pot achiziționa din farmacii și din magazinul de la colț.

fara descriere

Specialiștii numesc acest tip de substanță ”drog recreativ” sau ”drog-cocktail” iar acesta se prepară din codeină cu prometazină, rezultatul fiind o substanță de culoare rozalie care se amestecă cu o băutură carbogazoasă de lămâie. I se mai spune heroină lichidă, Sizzurp sau Purple Jelly, sau Purple Drank fiind asociată cu cultura hip-hop, mai ales cu genul trap, la mare modă în rândul adolescenților. Inițial, ai senzația că zbori, că ești total dezinhibat și eliberat, spun cei care au consumat, însă prețul plătit poate fi unul scump: Lean duce la insuficiență respiratorie severă și atac de cord. La nivel de dependență, Lean este mai nociv decât cannabisul.

Citeste si: Cum a făcut Ramona Manole, fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani, mișto de Margherita

Citeste si: Imagini halucinante apărute cu Margherita în urmă cu puțin. Cum a fost surprinsă de data aceasta în mașină

Citeste si: Viorica de la Clejani aruncă în aer dosarul fiicei sale! Ce a consumat, de fapt, Margherita de la Clejani când a făcut accidentul

Citeste si: Viorica de la Clejani aruncă în aer dosarul fiicei sale! Ce a consumat, de fapt, Margherita de la Clejani când a făcut accidentul

fara descriere

Secretul din sticla iubitului Margheritei! Lean, ”drogul trapperilor. Fost consumator: te afectează pe toate planurile

”La un moment dat, un prieten foarte bun a băgat singur acasă niște lean puternic - pentru că da, nu mai e o chestie socială, o bagi că-ți trebuie, altfel apar simptome de sevraj. E un proces care are daune ireversibile și deseori duce la moarte. Omul a avut noroc că la el acasă au sosit chiar atunci încă doi prieteni. Și-a terminat lean-ul, s-a așezat la calculator, și-a dat ochii peste cap, a început să tremure cu spasme dubioase, s-a p...t pe el și-a făcut spume la gură”, a povestit un fost consumator pe Vice.com.

fara descriere

”Partea horror este că totul se revarsă în restul capitolelor din viața ta, fie vorba de relații, performanțe la studii sau la locul de muncă. Și tu nu te oprești. Te rogi la spiritele-n care crezi să duci boala asta pe picioare și să nu faci supradoză. Îți trece o dată la cinci secunde gândul c-ar trebui să te lași, dar apoi gândul ăla pătrunde-n norul de ceață care ți-a inundat deja judecata și... Ăla ești.

fara descriere

Ajunsesem să nu mai concep zi fără tâmpeniile astea. Lean, Xanax (benzo în general), weed. Atât știam și pentru asta trăiam”, mai scrie sursa citată.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate