Secretul din viața Aliciei Bonita, dansatoarea de la un show TV de talente! S-a dezbrăcat pentru Mickey Rourke!

Devenită celebră ca dansatoare exotică, una dintre brunetele care fac furori la fiecare apariție în fața bărbaților, iar de curând a impresionat la ”Românii au atlent”, a avut ocazia unică de a juca într-un film alături de actori celebri de la Hollywood, precum Mickey Rourke, Danny Trejo și Antony Michael Hall.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Alicia Bonita, una dintre fetele celebre pentru formele ei și pentru generozitatea cu care le expune peste tot – fie că este vorba de ”Românii au talent”, show-uri cu tenta erotică sau mici scene XXX – a avut ocazia să apară în filmul american ”Dead în Tombstone”, producție care a fost turnată pe plaiurile mioritice.

Citeste si: Doliu pentru fanii seriei James Bond! A murit actrița Nadja Regin

Citeste si: Dansatoarea de la un show tv de talente, angajată ca expertă în show-uri lesbi

Citeste si: Gemenele de la Indiggo lovesc din nou! Se considera urmasele Madonnei si se simt atinse de spiritul lui Shakespeare! Surorile Modorcea si-au inregistrat numele pentru a nu fi furat de alte trupe americane

”Nu a fost un rol important, a fost unul minor. Jucam rolul unei prostituate dintr-un bordel. Filmările au durat foarte mult, am luat 300 de lei pentru o zi întreagă de filmare, dar nu îmi pare rău, m-am simțit extraordinar”, spunea, la acea vreme,  Alicia. Mai mult, sexoasa brunetă are amintiri extrem de plăcute de pe platourile de filmare, mai ales în momentul în care stătea în brațele lui  Antony Michael Hall, actor devenit celebru după ce a apărut în CSI: Miami și Cavalerul Negru. ”Stăteam în brațele lui și, conform scenariului, la un moment dat, trebuia să mă mângâie și să mă sărute. Mi-a plăcut la nebunie când m-a sărutat pe sâni. Nu a făcut mai mult, a fost un gentelman, dar, recunosc, m-am simțit bine alături de el, chiar dacă eram foarte obosiți cu totul. Și acum mai ținem legătura, mai vorbim pe Facebook”, mai mărturisea actrița de ocazie.

Alicia Bonita, în scandal cu fotbalistul Steliano Filip

În 2012, Alicia Bonita şi Steliano Filip au fost implicaţi într-un mega-scandal, după ce fotbalistul a abordat-o pe Facebook. Ca să o atragă în patul lui, Steliano s-a folosit de numele clubului din Ştefan cel Mare. Toată discuţia cu cei doi a fost postată de Alicia Bonita pe pagina sa de facebook. Tânăra nu s-a lăsat, aşa că fotbalistul s-a enervat şi au trecut la ironii, înjurături şi ameninţări, iar scandalul de la acea vreme a fost unul uriaș, Alicia Bonita susținând că ar fi fost amenințată în repetate rânduri de dinamovist.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate