Secretul Ecaterinei Andronescu! Care este cea mai mică notă pe care a primit-o vreodată ministrul Învățământului! Dezvăluirea a fost făcută în studioul stirilekanald.ro EXCLUSIV

Ecaterina Andronescu, așa cum recunoaște chiar ea, a fost întotdeauna un elev model, care învăța cu sârg și care, evident, avea la mai toate materiile notele maxinme, reușind, și în liceu, și în facultate, să se claseze pe primul loc la învățătură.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, Ecaterina Andronescu a recunoscut, în exclusivitate în studioul stirilekanald.ro, că a avut parte și de o experiență dură, cu o notă ”dezastru” în perioada liceului.

Citeste si: Interviu EXCLUSIV în studioul stirilekanald.ro! Ministrul Învățământului vorbește, pe șleau, despre ce ne așteaptă! Previziuni apocaliptice ale Ecaterinei Andronescu despre viitor! ”Nu vor mai fi...”

Citeste si: Anunțul Ministrului Educației! Ce se va întâmpla cu ora de dirigenție

Citeste si: Ecaterina Andronescu, anunț de ultimă oră! Vrea să închidă școlile

”Am suflat unei colege la o teză de limba rusă și profesorul nu m-a iertat. Unu! Nu am uitat niciodată. De altfel, poate ascultându-l de foarte multe ori pe bunicul meu, foarte greu s-a lipit această disciplină. Învățam ca să nu îmi stric celelalte note. Nu am avut așa o... Nu mi-a plăcut”, ne-a spus, râzând, Ecaterina Andronescu.

Evident, aceasta a fost singura ei notă mică, în toți anii de școală acumulați, ministrul Învățămăntului recunoscând că, de-a lungul timpului, se obișnuise să ia doar notele maxime, să termine prima în an, atât la liceu, cât și la facultate, acesta fiind, de altfel, și motivul pentru care a reușit să rămână, la acea vreme, în învățămând, ca și cadru didactic.

Ecaterina Andronescu, de patru ori ministru, avertisment serios cu privire la viitor

Ecaterina Andronescu a fost mai întâi secretar de stat în Ministerul Educației (în 1995), apoi ministru în 2000-2003, apoi 2008-2009, în 2012 și acum este ministrul în funcție, cu același portofoliu. ”În total nu am strâns patru ani de mandat”, explică însă ministrul Învățământului, Ecaterina Andronescu. Mai mult, ministrul a lansat un avertisment serios pentru elevii de acum. 

fara descriere

”Noi nu știm astăzi câte profesii nu vor mai fi peste 10 ani. Poate 50%... Peste 20 de ani, cu siguranță, peste 50% dintre profesiile existente astăzi nu vor mai fi. Și, atunci, ce trebuie să facem noi? Să construim o școală conservatoare, care să nu aibă dinamica necesară pentru ca cel școlit să se poată adapta acestor schimbări? Eu cred că nu. Ceea ce trebuie să facem noi este ca ritmul schimbărilor să fie ușor de asimilat și de acceptat”, explică Ecaterina Andronescu, în exclusivitate, din studioul știrilekanald.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate