Secretul fundului bombat al Loredanei Chivu! Cum a ajuns blonda să aibă cel mai sexy ”popou” din România

Formele Loredanei Chivu au explodat pur și simplu! Blonda are acum cel mai bombat fund din România.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

loredana chivu

Loredana Chivu are cel mai bombat fund din România iar blonda nu se poate abține să nu posteze zilnic imagini din spate pe contul ei de socializare.

Formele dansatoarei au ”explodat” pur și simplu, iar Loredana este extrem de mândră de felul în care arată acum.

loredana chivu fund

Dacă vă întrebați ce face Loredana Chivu să aibă un asemenea fund, noi vă putem oferi răspunsul la această întrebare. Blonda a descoperit un tratament inovator realizat de o clinică din România care pare să înlocuiască cu succes pungile cu silicon pentru sâni și fund.

Loredana Chivu se poate injecta în fund la fiecare 3 luni

loredana chivu fund

Loredana are acum un implant lichid la fund, realizat prin metoda injectării. Metoda este extrem de apreciată pentru că nu mai presupune o intervenție chirurgicală în adevăratul sens al cuvântului. ”Vii, te injectezi, pleci și îți continui activitatea fără nici o problemă”, se laudă clinica la care a apelat Loredana Chivu.

Citeste si: Adevărul despre despărțirea Loredanei Chivu de None de la Puterea dragostei! Blonda i-a dat papucii: "El le-a trimis prietenilor lui un video cu..."

Citeste si: Loredana Chivu, prima reacție după întoarcerea lui Mădălin None la Puterea Dragostei! Ce a spus blonda despre fostul ei iubit

Citeste si: Loredana Chivu, terorizată timp de 7 ore de un bărbat! Mărturiile vedetei

Conform clinicii, durerea resimțită de paciente este asemănătoare cu o febră muscular, nu există cicatrice iar rezultatul apare imediat. La 3 luni se poate realiza o nouă injectare.

loredana chivu costum de baie

Loredana Chivu a apelat la această procedură și a fost atât de încântată încât a devenit imaginea clinicii respective. Rezultatul poate fi văzut zilnic pe conturile de socializare ale vedetei  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate