Secretul incredibil al politicianului Cristian Boureanu! Sotul Valentinei Pelinel si-a vazut pentru prima data tara natala la varsta de 12 ani! El s-a nascut in... Africa!

Tanarul politician Cristian Boureanu are un trecut incredibil! Sotul Valentinei Pelinel s-a nascut, la 15 decembrie 1972 in... Zambia! Mai exact in capitala statului african, Lusaka!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAsa arata o piata din Lusaka, ZambiaCristian Boureanu a venit pe lume la 15 decembrie 1972, iar pe certificatul sau de nastere, in dreptul locului nasterii e trecut... Lusaka, Zambia! In anii comunismului, cand dictatorul Nicolae Ceausescu promova o economie expansiva, parintii lui Boureanu au primit o adevarata provocare!
Mai exact doua posturi in Zambia. De profesie geologi, cei doi urmau sa se implice intr-un proiect care urma sa aduca Romaniei o groaza de bani.
Un important zacamant de aur fusese descoperit inurma unor prospectiuni facute de statul roman in Zambia. Tara noastra urma sa obtina un procent de 50% din cantitatea extrasa.
fara descriereCristian Boureanu s-a nascut si a trait pana la 12 ani in ZambiaDespre acest proiect al statului comunist roman a povestit in trecut si generalul dezertor, tradatorul Ion Mihai Pacepa: "In anul 1978, dictatorul Zambiei, Kenneth Kaunda (foto dreapta), a luat un imprumut de 15 milioane de dolari de la dictatorul roman Nicolae Ceausescu pentru a cumpara tractoare. Multe dintre acestea nu au funcţionat. Banii urma sa-i plateasca in aur, de la prospectiunile pe care le facea statul roman, care avea 50% din extragere. Asa ca timp de trei ani, din 1980-1982, tot aurul Zambiei a alimentat conturile Securitatii kalooga_36441" .
In 1978, Cristian Boureanu avea deja sase ani. Actualul politician a ajuns sa isi vada tara natala abia la varsta de 12 ani. Impreuna cu parintii, el s-a intors in Romania in 1984.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate