Secretul întunecat al Ginei Pistol! Părăsită de tată, iubita lui Smiley a ajuns să trăiască în cel mai rău-famat cartier bucureștean! Dezvăluiri exclusive

Gina Pistol, viitoarea soție a lui Smiley, figurează în acest în acte la o adresă din cel mai rău-famat cartier bucureștean din anii '90-2000.

Smiley, Gina Pistol
Autor: Radu Constantin

In articol:

Gina Pistol, mama copilului lui Smiley, este doar "rezidentă" la vila pe care artistul piteștean și-a construit-o în Cernica.

În buletin, Pistol apare la o adresă din Calea Ferentari, aproape de intersecția cu Sebastian, la câteva străzi distanță de casa în care locuia Sile Cămătaru. Este aceeași adresă pe care Gina Pistol o are de când era adolescentă și pe care n-a schimbat-o indiferent ce iubit celebru și bogat ar fi avut.

Părăsită de părinți la 3 zile, a fost crescută de o bunică

Gina Pistol este una dintre vedetele extrem de discrete atunci când vine vorba despre viața de familie. Totuși, WOWbiz.ro a aflat că la adresa din Ferentari locuiește mama fostului iepuraș Playboy și tot acolo a locuit și fratele Ginei. Părinții vedetei sunt divorțați iar prima parte a copilăriei, Pistol și-a petrecut-o la bunica din partea tatălui ei.

Gina Pistol
Gina Pistol a făcut lucrurile așa cum a știut

Gina Pistol nu a vorbit mulți ani cu tatăl ei, fiind convinsă că a abandonat-o după naștere.

Ulterior, a aflat de la bunica ei că bărbatul îi trimitea regulat bani și s-a interesat de ea, deși a evitat să vină s-o mai vadă, el refăcându-și viața cu o altă femeie. ”Când sunt mici, copiii nu înțeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine și a plecat. Eu am crescut-o și toată lumea din sat știe asta.
După ce l-a făcut pe frate-său, a început să o ceară pe fată la ea. Am lăsat-o să plece și la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”,
a dezvăluit bunica paternă a Ginei Pistol în urmă cu câțiva ani.

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

Citeste si: Gina Pistol trăiește un miracol! Medicii i-au spus că există șanse mici să rămână însărcinată

A plecat la București la ”un domn căsătorit”

Gina Pistol s-a născut la Roșiori de Vede, a copilărit lângă Pitești și s-a mutat în București ceva mai târziu, după ce mama ei s-a stabilit aici. Totuși, Dumitra, bunica Ginei, a dezvăluit o altă poveste, în care apare și ”un domn căsătorit”.

Gina Pistol
Gina Pistol s-a lansat în revistele pentru bărbați

”I-am dat-o în grijă unui domn de la București, căsătorit, care i-a zis să se spoiască puțin, să se aranjeze și să stea la ei”, a mai spus Dumitra Pistol în 2015.

Citeste si: S-a aflat! Cine vor fi nașii de botez ai fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol

Cum a reușit Gina Pistol să-și depășească condiția?

Una peste alta, Gina Pistol și-a văzut de treaba ei, iar înainte să ajungă vedetă Playboy a lucrat ca vânzătoare într-un magazin de încălțăminte sport. În 2005, ea și-a început cariera de model în reviste pentru bărbați, iar după asta viața ei s-a schimbat complet. Interesant este că deși a crescut în Ferentari, Gina nu a avut niciodată treabă cu interlopii. Mai mult, ea a ajuns să se certe cu cea mai bună prietenă a ei la acea vreme, dansatoarea Jasmine, pentru că acesta acceptase să devină iubita oficială a lui Leo de la Strehaia. Gina nu și-a călcat însă peste principii și așa a ajuns să aibă o carieră în televiziune și să devină viitoarea soție a lui Smiley, unul dintre artiștii cu imaginea cea mai curată din România.   

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Săndel Bălan neagă acuzațiile aduse de Andreea Bălan! Ce spune despre fiica sa: "Am smucit-o..."

Întâlnire de gradul zero! Mirela Vaida, față în față cu complicea femeii care a atacat-o: „Nu am să vă datorez vouă niciun ban!”

O cunoscută vedetă a fost bătută și sechestrată de fostul iubit! Momentele șocante prin care a trecut

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Mihai Gâdea aruncă BOMBA serii: Ordinul care bagă Capitala în carantină

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Rusia, încolțită de marile puteri. Marea Britanie își trimite avioanele de luptă în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies