Secretul lui Cristi Borcea a fost dezvăluit! Valentina Pelinel a spus tot la televizor: „Nu este un bărbat...”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost pentru prima dată la o emisiune tv împreună. Dezvăluiri picante din relația lor.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Secretul lui Borcea a fost dezvăluit! Valentina Pelinel a spus tot la televizor: „Nu este un bărbat...”
borcea


In articol:

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au apărut pentru prima dată împreună într-o emisiune tv. Cei doi îndrăgostiți nu au mai fost văzuți împreună la televizor de când formează un cuplu, iar acum că a venit momentul mult așteptat de fani, ei nu s-au sfiit să facă declarații mai puțin știute de la începutul relației lor. Mai mult decât atât, Borcea a ținut să îi facă și o declarație de dragoste femeii din viața lui. 

Secretul lui Borcea a fost dezvăluit! Valentina Pelinel a spus tot la televizor: „Nu este un bărbat...”

„Eu l-am facut. Era normal, dar nu a fost ușor. Am întins plasa, dar greu a căzut. Am avut experineță foarte mare. Din ce în ce mă apropiam de ea, în fiecare moment îmi dădeam seama cât este de sensibilă și de făcută pentru mine. pentru că eu fiind mai agitat, mai vulcani, îți trebuie ceva care să te completeze. Iar ea este o fire extraordinar de caldă.

Citeste si: Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară? Primele declarații: „Eu nu am nicio problemă”

Citeste si: Cristi Borcea, dezvăluiri uluitoare despre copiii făcuți în pușcărie! ” Am patru din detenție, dar i-am conceput pe toti în cele cinci zile de permisie. Am avut adrenalină”

Citeste si: Cum a reusit Cristi Borcea sa se imbogateasca in puscarie! "A facut 70 de milioane de euro! Sper sa nu se supere pe mine ca spun"

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Secretul lui Borcea a fost dezvăluit! Valentina Pelinel a spus tot la televizor: „Nu este un bărbat...”
borcea

Dar cel mai important într-o relație este încrederea și respectul. Ea este jumătatea mea, o femeie caldă, sinceră, extraordinar de corectă’, a spus Cristi Borcea.

La rândul ei, Valentina Pelinel a mărturisit care a fost detaliul care a atras-o la Cristi Borcea și ce îi place în mod special la el. 

„Simți și trebuie să recunoastem că și când este fructul interzis te atrage. Îmi place să mă înconjor de oameni care râd și el e caterincă, râzi cu el, vorbești orice. E foarte important că am pornit amândoi de jos. Nu este un bărbat fițos’, a spus Valentina Pelinel.

Cristi Borcea și Valentina au apărut pentru prima data împreună, pe micile ecrane!

„Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el o să fie un razboi greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a spus Valentina Borcea în cadrul emisiunii.

Cristi Borcea a fost doar un zâmbet pe parcursul emisunii, alintând-o ”iubire” pe frumoasa Valentina, în direct!

Acesta a explicat că a fost plăcut impresionat când partenerea i-a demonstat iubirea necondiționată, în urma mai multor greutăți prin care au trecut.

Secretul lui Borcea a fost dezvăluit! Valentina Pelinel a spus tot la televizor: „Nu este un bărbat...”
borcea

„Am avut piedici dar la mine a fost un moment când mi-am dat seama că s-a anunțat sentința și trebuia să merg la penitenciar. I-am spus că este frumoasă, deșteaptă, i-am spus că nu are cum că sunt 6 ani și 4 luni. Atunci mi-a spus că nu o interesează nmic și că vrea să fie cu mine indiferent de greutăți”, a declarat Cristi Borcea.

Cristi Borcea a povestit în continuare despre momentul în care și-a dat seama că își dorește ssă formeze o familie alături de Valentina.

„I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna, (...) femeia cu care voi face o familie”, a continuat Cristi Borcea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Scandalul ia amploare! Petru Mircea, amenințat după gestul scandalos de la mormântul Mădălinei Manole: „Dacă îl prind, îl omor! Tatăl Mădăline Manole a răbufnit

Șoc în televiziune! Vulpița și Viorel au fost, de fapt, concediați. Decizia are legătură cu Emily Burghelea

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

Răsturnare de situație în cuplul Vulpița-Viorel! Cei doi, trimiși în instanță!

O înregistrare incredibilă circulă pe internet: Florin Pastramă o agresa pe Brigitte Sfăt, în propria shaormerie! Imaginile spun totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies