Secretul lui Fizz de la Puterea Dragostei! Ce a făcut pentru a fi considerat printre cei mai dotați bărbați din showbiz

Fizz de la Puterea Dragostei se laudă chiar și în show că este un cuceritor, chiar dacă nu a dat până acum amănunte despre ”farmecele” lui.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Despre Fizz de la Puterea Dragostei se spunea în urmă cu câțiva ani că este unul dintre cei mai potenți bărbați de la noi, lucru confirmat de mai multe domnișoare care se lăudau că au trecut prin patul cuceritorului artist.

În acea perioadă, se spunea că Fizz a trecut pe la un cabinet de chirurgie estetică, dar nu pentru a-și face schimbări la față, așa cum procedează cei mai mulți, ci pentru a-și mări penisul. În presa, în urmă cu câțiva ani, Fizz nu s-a ferit să confirme informația, să spună că operația l-a costat peste 2000 de euro, și să dea informații despre performanțele sale de după intervenție. Fiiz declara că a ajuns de la 20 de centimetri la 24 cm lungime.

Citeste si: Cât de bogat este de fapt Fizz de la Puterea Dragostei? Ce afacere are și ce mașini conduce

Citeste si: Fizz și Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, scandal fără precedent: „Nu îmi permit să bat boșorogi...”

Citeste si: Fizz s-a certat cu numeroși concurenți din casa Puterea Dragostei! A anunțat că părăsește emisiunea

Iar fostele lui prietene au tot confirmat performanțele deosebite ale lui Fizz, iar faima lui de bărbat bine dotat s-a răspândit la începutul anilor 2000.

fara descriere

Fizz de la Puterea Dragostei, în slip, în ultimul său videoclip

De altfel, și atunci și acum, Fizz apare în toate videoclipurile pieselor sale, înconjurat de femei aproape goale, iar el, este un adevărat Don Juan. În ultimul său clip, apărut în vara, este chiar o secvență în care Fizz apare în slip...

Ajuns la vârsta de 40 de ani, Fizz s-a decis să-și încerce norocul și să-și găsească o iubită la Puterea Dragostei, show matrimonial unde a devenit concurent în urmă cu câteva săptămâni. Până acum, Fizz spune că nu are o preferată printre fetele din casa de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate