Secretul lui Florin Salam! În ce a investit manelistul milioanele câștigate Exclusiv

Florin Salam este unul dintre cei mai bogați maneliști de la noi din țară, succesul pe care îl are pe la diverse paranghelii aducându-i sume uriașe de bani în buzunare.

Autor: Calin Perian

In articol:

Dar, cu toate acestea, Florin Salam s-a asigurat că banii câștigați din muzică nu sunt cheltuiți fără rost și și-a diversificat ”portofoliul” de investiții.

Citeste si: Mama lui Adrian Petrache, probleme mari cu clanul Duduianu! Drama neștiută: părinții au divorțat iar tatăl ”adoptiv”- șantajat de interlopi

Mai exact, alături de câteva persoane de încredere și rude de-ale sale, Florin Salam s-a apucat, nici mai mult, nici mai puțin de contruit. Și, deja, au prins contur cele câteva blocuri în care a investit, ba chiar, au fost achitate și avansurile pentru câteva dintre apartamentele de lux pe care le are la vânzare.

Citeste si: Florin Salam și-a pus fanii în cap. Celebrul manelist este făcut praf pe internet, pentru că nu a apărut în finala X Factor 2020: „Ți-ai bătut joc de nepotul tău”

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

”Florin Salam a venit cu banii, ceilalți sunt cu munca și cu proiectul. El este, la propriu, doar finanțatorul afacerii, el nu se pricepe la construcții, de aceea s-a asociat cu oameni de încredere. Mai trece și el pe la șantier, dar nu foarte des... În schimb, și șoferul lui, și rudele sale sunt acolo tot timpul, muncesc cot la cot cu muncitorii”, ne-a dezvăluit un apropiat de-al familiei lui Florin Salam.

Citeste si: Le-a pierit curajul? Maneliștii tâlhăriți de clanul Duduianu nu mai vor banii înapoi de la interlopi! Florin Salam spune că a pierdut 100.000 euro din cauza lor!

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, Florin Salam este încântat de afacerea în care a investit. ”Construiește niște blocuri și nu credea, de fapt, că va reuși să își scoată prea repede banii, mai ales că este perioada dificilă, de pandemie.

Dar, deja, a reușit să vândă câteva apartamente. Nu construiește apartamente de ultra lux, face apartamente pentru toate buzunarele, așa și-a dorit el, dar tot este extrem de profitabil”,  ne-a mai dezvăluit sursa citată.

Florin Salam
Rudele si amicii lui Florin Salam muncesc la blocurile manelistului

Florin Salam nu mai are probleme financiare

În urmă cu câțiva ani, Florin Salam avea probleme cât se poate de serioase din punctul de vedere al finanțelor.

Își cheltuise averea prin casinouri și pe alte ocupații toxice și era căutat, cu ardoare, de cămătari, pentru a fi ”executat silit”. Cu toate acestea, acele vremuri par să fie departe, iar de când se iubește cu Roxana Dobre și-a pus ordine în viață și s-a apucat să strângă banii pe care îi câștigă cu ușurință la tot felul de cântări.

Florin Salam
Florin Salam a investit sume mari in imobiliare

Acum, Florin Salam este considerat în top 3 al celor mai bogați maneliști, iar prezența lui la un eveniment, fie că e vreo nuntă, fie că e vreo petrecere de interlopi se traduce în câteva mii de euro

drept onorariu, bani la care se adaugă cel puțin de două ori o asemenea sumă, din dedicații.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care Florin Salam nu a ajuns în Finala X Factor 2020! „Doamne ferește”

A cui este crucea care a apărut pe mormântul Fănicăi Salam? Locul de veci al ”prințesei” Ștefania, tot mai sărac în flori și lumânări

Petrecere nebună! Nu au ținut cont de pandemie, l-au chemat pe Salam și au făcut un circ uriaș!

Smiley îi interzice Ginei să revină la „Asia Express”? „Nu știu, mai vedem, mai negociem!”

BOMBA zilei despre PFIZER! Ce efect secundar are a treia doză

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

Cazul Caracal, dezvăluiri epocale. De ce nu se va afla niciodată adevărul

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies