Secretul "murdar" al discounturilor de Black Friday! Vezi cum "iti iei teapa" cu zambetul pe buze! E uluitor ce afli aici!

Ai cumparat produse de Black Friday si te gandesti sa iti mai achizitionezi? Atunci trebuie sa iei la cunostinta aceste lucruri.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAmericanii sunt cei care kalooga_36441" au inventat" acest tip de vanzari si tot ei sunt cei care dezvaluie secretele "murdare" din spatele discounturilor. Cei de la Wall Street Journal scriu ca magazinele vor face mereu tot ce le sta in putinta pentru a "iesi pe plus" dupa aceasta perioada.

Daca tu te bucuri ca vezi o reducere mare, magazinul nu ia "teapa" asa cum crezi. In prealabil, marii retaileri se inteleg cu furnizorii si achizitioneaza produse la un pret recomandat, mai mare decat cel obisnuit. Ei bine, la acest pret se adauga discount. Spre exemplu, o bluza vantuda cu 40 de dolari, cu 40% mai ieftin, in magazin, nu a fost produsa si cumparata cu 68 de dolari.

Totusi, acest lucru nu ii deranjeaza pe cumparatori, pentru ca, pentru el, produsul este oricum mai ieftin decat l-ar gasi in mod normal in magazin.

Cum ti se pare strategia asta a magazinelor?


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate