Secretul relatiei Ancai Serea cu Adi Sina. "Nu dorm cu copiii in camera. La noi fiecare copil are dormitorul sau, asa cum o sa aiba si bebelusul care o sa vina"

La sfarsitul acestui an, Anca Serea va deveni mamica pentru a patra oara. Vedeta de la Prima TV are o fetita si un baietel din prima casatorie, un altul, Noah, impreuna cu Adi Sina si cel de-al patrulea este pe drum.

Distribuie pe:

fara descriereAnca Serea va naste la sfarsitul acestui anCu casa plina de copii si griji pe cap cu nemiluita, Anca Serea reuseste sa isi pastreze vie relatia cu Adi Sina, artistul caruia i-a daruit deja un baietel, in urma cu un an si cinci luni, urmand sa il faca si tatic de fetita pana de sarbatori. Fericita si implinita, prezentatoarea TV a dezvaluit pentru WOWbiz.ro secretul relatiei ei. fara descriereAdi Sina are un baietel de la Anca Serea si urmeaza sa devina si tatic de fetita"Nu dorm cu copiii in camera. La noi fiecare copil are dormitorul sau, asa cum o sa aiba si bebelusul care o sa vina. Pana la sfarsitul anului suntem nevoiti sa ne mutam intr-o casa mai mare, unde voi organiza dormitoarele fiecarui copil, bebelusul urmand sa ocupe camera amplasata langa a noastra. Asa mi-am crescut toti copiii", ne-a spus Anca Serea, iubita lui Adi Sina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate