Secretul scaunelor erotice din casa Adelinei Pestrițu. Cât au costat și care sunt primele vedete de la noi care le-au cumpărat

Adelina Pestrițu este, acum, una dintre vedetele ”cuminți” din showbiz-ul românesc. Dar, cu toate acestea, din când în când, Adelina Pestrițu simte nevoia să iasă din... tipare, motiv pentru care, odată cu casa nouă în care s-a mutat, a achiziționat și câteva obiecte... hot.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Adelina Pestritu
Adelina Pestritu, alaturi de scaunul erotic din casa

Adelina Pestrițu știe ce trebuie să facă pentru a condimenta viața de familie, chiar dacă, pentru asta, există niște costuri considerabile.


In articol:

Mai exact, de curând, Adelina Pestrițu s-a fotografiat în niște scaune care ar desprinse din fanteziile erotice ale bărbaților. Zâmbind așa cum doar ea știe, reușind să dea peste cap fanii pe care îi are pe rețelele de socializare, Adelina Pestrițu a pus o întrebare nevinovată: ”Și ce facem în seara asta? Prosecco cu prietenii?”. Doar că întrebarea cu pricina a fost pusă dintr-un scaun care intră la categoria ”mobilă interzisă minorilor”. Nu de altceva, dar frumoasa divă a pozat așezată pe un scaun care imită perfect niște fese de femeie, așezată în genunchi, o mobilă la modă printre vedetele de la noi și care a fost lansată ca trend de Mihaela Rădulescu și de Pepe.

Adelina Pestritu
Adelina Pestritu are scaun de 300 de euro

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Mai exact, chiar dacă Adelina Pestrițu s-a pozat acum în respectivele scaune, vedeta nu e prima de la noi care apelează la asemenea mobilier erotic. Astfel, acum nouă ani, chiar pe vremea când Pepe se despărțea cu mare scandal de Oana Zăvoranu, în casa artistului și-au făcut loc patru asemenea scaune, la vremea aceea sugerându-se că ar fi inspirate, ca design, de un mulaj făcut după formele celebrului fotomodel de origine română, Catrinel Menghia, vedeta muzicii latino plătind, la acea vreme, conform presei mondene, vreo 4000 de euro. Iar dacă Pepe s-a bucurat de scaunele cu pricina, nici Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat mai prejos, luând decizia ca, pentru apartamentul de lux pe care îl are în Monte Carlo, să investească o sumă frumușică de bani pentru un scaun asemănător.

Adelina Pestritu
scaunul este opera unui designer celebru

Scaunul erotic folosit de Adelina Pestrițu costă cam 300 de euro

Pentru un scaun ca cel folosit de Adelina Pestrițu pentru a-și condimenta viața de acasă și pentru a-i înnebuni pe fanii ei virtuali, vedeta a fost nevoită să scoată din buzunare o sumă frumușică. Mai exact, un asemenea scaun, semnat de un designer celebru precum Fabio Novembre, poate fi găsit în magazinele de mobilă de lux la prețul de 262 de euro, în perioada reducerilor, prețul întreg fiind de 328 de euro. Dar, trebuie să recunoaștem, Adelina Pestrițu, una dintre cele mai frumoase femei din România, așezată pe un asemenea scaun, este o imagine care merită orice sumă...

Galerie foto 
Citește și:

Adelina Pestrițu, hotărâtă să devină mămică pentru a doua oară: „Mă grăbesc!”

Adelina Pestrițu a mers să voteze la alegerile locale, la scurt timp după ce s-a vindecat de COVID-19!

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Cum arată Adelina Pestrițu după ce s-a vindecat de coronavirus? Bruneta a postat o imagine, iar fanii au reacționat imediat: „Nu m-a interesat...”

Ce a găsit Adelina Pestrițu în apartamentul ei în timp ce-și făcea bagajele pentru mutarea în noua casă: „M-a bufnit plânsul”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies