Secretul siluetei Ginei Pistol: A renunţat la gluten, lactoză şi carne! "Mă simt mult mai bine, am mai multă energie"

Gina Pistol arată incredibil de bine. Vedeta de televiziune a dezvăluit că stilul ei de viaţă a suferit mici modificări, iar acum se bucură de rezultate.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Adepta unui stil de viaţă sănătos, cu reguli alimentare echilibrate şi exerciţii fizice, Gina a ales, de curând, să facă o altă schimbare în ceea ce priveşte meniul său: “Am renunţat la gluten şi lactoză, pentru că am intoleranţă la ele, şi am evitat să consum produse cu zahăr. Chiar dacă eu iubesc lactatele, mai ales laptele şi brânza de capră, ce erau şi singurele pe care le consumam de altfel, nu le-am mai inclus în dieta mea. În ceea ce priveşte carnea, nu a fost o trecere bruscă, pentru că eu oricum mâncam carne foarte rar. Mai mult curcan şi pui, iar acum consum uneori doar peşte şi fructe de mare. În rest, multe legume, fructe, gătite sau crude şi...hidratare, un aspect foarte important”.

fara descriere

Gina Pistol are o siluetă de invidiat, dar frumoasa prezentatoare mărturiseşte că un trup fără cusur este rezultatul unor serii de alegeri echilibrate. Sigur că fizicul Ginei se datorează şi faptului că sportul joacă un rol important în viaţa sa, însă şi regimul alimentar pe care îl adoptă în prezent a ajutat-o, după cum chiar ea declară: ”Mă simt mult mai bine cu acest stil de viaţă. Am mai multă energie şi observ că tenul meu arată mult mai luminos, pielea este mai strălucitoare.”

fara descriere
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate