Secretul șocant de pe spatele lui Giani Kiriță! De ce le era tuturor teamă de el la Exatlon! S-a aflat abia acum!

Giani Kiriță a băgat frica în adversarii săi de la Exatlon cu un... desen

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Giani Kiriță și-a pus amprenta în toate cele trei sezoane ale show-ului Exatlon! Antrenor atât la ”Faimoși”, cât și la ”Războinici”, dar și concurent de top în prima ediție din Republica Dominicană, fostul fotbalist ”le-a dat teroare”... adversarilor de fiecare dată !

Dacă mulți au crezut până acum că doar prin limba sa ascuțită și, firește, prin prestațiile foarte bune de pe trasee, ”The King” și-a anihilat concurența, ei bine, situația se prezintă diferit, iar adevărul a ieșit, recent, la iveală!

Citeste si: Tu îl știi pe Abi Talent? Povestea spectaculoasă a tânărului care la 18 ani a devenit un fenomen: ”Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți”

Citeste si: O altă prezentatoare TV din România este gravidă! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” și-a pus silicoane? Pozele care vorbesc de la sine

fara descriere

Giani Kiriță a fost spaima concurenților de la Exatlon! ”Știam că îmi puteam controla” 

Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că Giani Kiriță a fost spaima concurenților de la Exatlon cu tatuajul înspăimântător pe care îl avea pe spate! ”Am desenată moartea și un mesaj ”you are next” (n.r. tu urmezi)! Știam că îmi puteam controla așa concurenții de la cealaltă echipă și, mereu, făceam în așa fel încât să fiu în fața lor înainte de a intra în competiție! Le era destul de greu să mai fie concentrați la joc și îi determinam să piardă! A mers de multe ori și mi-a plăcut lucrul acesta! Este adevărat că unii au încercat să ignore tatuajul de pe spatele meu, poate pe alții i-a și motivat, dar, așa cum spuneam, în general, a dat rezultatul dorit de mine”, a spus Giani Kiriță pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate