Secretul unui piure delicios! Ce trebuie sa adaugi pentru un gust deosebit! Nu, nu e unt!

Gospodinele obisnuiesc sa adauge lapte sau unt in piure pentru un gust deosebit si pentru a obtine consistenta dorita. Iata un secret pe care putine bucatarese il stiu!

Autor: R.L.

Daca te-ai saturat de gustul 'clasic' al piureului de cartofi, poti sa pui in aplicare acest truc. Trebuie doar sa te asiguri ca toata lumea tolereaza usturoiul.

 

In loc sa adaugi unt sau lapte dupa ce ai pisat cartofii, iata ce poti face. Fierbe cartofii in lapte, apoi scoate-i si zdrobeste-i, amestecandu-i pana cand obtii o consistenta pufoasa, aerata, nu gelatinoasa. Adauga si cativa catei de usturoi pisati si amesteca, scrie a1.ro! Pofta buna! 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies