Sediul Antenei 3 din Băneasa a trecut în proprietatea statului

Statul român a început recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro în Dosarul Institutului de Cercetari Alimentare în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Sediul Antena 3 a fost trecut în proprietatea statului.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereSurse din cadrul ANAF au confirmat că sediul Grivco, clădirea unde funcţionează redacţiile Antena 1 şi Antena 3, a fost intabulat pe numele Ministerului de Finanţe. Aceasta înseamnă că a început practic punerea în executare a deciziei instanţei de judecată de condamnare în Dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a primit 10 ani de închisoare şi s-a dispus recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro, scrie tvr.ro.

Cel mai probabil, televiziunile care au sediul în clădirea Grivco trebuie să discute cu noul proprietar, adică Ministerul Finaţelor, să vadă dacă li se va mai permite să funcţioneze în această clădire şi care va fi valoarea chiriei, transmite Alexandru Costache.

Nu este singurul sediu Grivco care urmează să fie confiscat. Potrivit instanţei de judecată va fi confiscat şi clădirea din strada Gârlei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate