Şef din Poliţie, filmat în timp ce făcea sex cu o prostituată celebră! Amanta a fost cea care a strâns toate problele incriminatorii

Şef de Poliţie din România, amor nebun cu o tânără prostituată.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Bărbatul însurat s-a cuplat cu o tânără studentă pe care a cunoscut-o pe un site de escorte. Poliţistul nu a ştiut că fata pe care el o credea o simplă studentă a fost condamnată penal pentru prostituţie acum câţiva ani.

Şeful de poliţie, dintr-un judeţ din sudul ţării, nu a ştiut nici că Georgiana strângea dovezi. Filma conversaţiile dintre ei, înregistra partidele de sex, strângea la loc sigur discuţiile perverse pe care le purtau.

"Am înregistrare din maşină, din timpul unei partide de sex. Am bonuri şi chitanţe de la hotelurile la care am fost împreună. Am fotografii din camera de hotel. Am capturi de ecran cu diferite mesaje. (...) M-a abordat pe un site de socializare şi, după câteva discuţii banale, mi-a zis să vorbim în privat. La recomandarea lui, am instalat pe telefon un soft care distruge conversaţiile după câteva secunde. Mi-am dat seama de ce vrea să discutăm doar aşa şi am filmat conversaţiile cu un alt telefon. Aşa că am dovada discuţiilor, chiar dacă acestea nu mai există nici pe telefonul meu, nici pe telefonul lui. (...) El nu ştia că am fost condamnată pentru prostituţie. De altfel, nici nu mai contează trecutul meu, pentru că totul s-a întâmplat acum câţiva ani. Am început o viaţă nouă, sunt studentă la Drept.

(...) Vreau să îi apară numele în ziare, ca să vadă lumea ce fel de om este. Pozează în mare familist, dar umblă cu amante. Nu i-aş fi făcut asta, însă m-a lăsat gravidă şi, când a aflat, mi-a întors spatele. Am făcut avort pe banii mei, nu a vrut să mă ajute cu nimic. Pe 27 octombrie am fost la un hotel, iar pe 1 şi 2 noiembrie la altul.
Pe 4 noiembrie am aflat că sunt însărcinată, iar după câteva zile am făcut avort
", a declarat prostituata de la Drept pentru spynews.ro.

Georgiana a rămas şi însărcinată, însă a decis să facă avort, mai scrie sursa citată.

Abonează-te pe

Citește și:

Mădălin, găsit fără suflare pe plajă! Mesajul ignorat de toată lumea

Maia Morgenstern, amintiri din copilărie: “Ce nu ştia mama, ştia tata”

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului

Anuntul momentului despre pensii! Mii de români sunt vizați. Decizia e definitivă

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Discursul de adio al lui Donald Trump. Ce a spus fostul președinte al SUA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies