Șefa creșei din Iași, unde copiii erau învățați să înjure, a fost dată cu capul de masă! Un părinte nervos a bătut-o pe femeie

Încă un scandal la Creșa nr. 10 din Iași, acolo unde un părinte a agresat-o pe Valeria Butnaru, coordonatoarea centrului.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Încă un scandal la Creșa nr. 10 din Iași, acolo unde un părinte a agresat-o pe Valeria Butnaru, coordonatoarea centrului.
Luni dimineața, la ora 08.50, un părinte care a avut în trecut copilul înscris la Creșa nr. 10, a venit și i-a reproșat femeii că în trecut, i-a mutat copilul în grupa din care făceau parte îngrijitoarele înregistrate înjurând.
Potrivit adevarul.ro, Valeria Butnaru a fost dată cu capul de masă de cel puțin două ori, scena fiind una extrem de violentă. Martorii au sunat la 112, iar o echipă de polițiști ieșeni au preluat cazul.

„A fost deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe”, a spus Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Valeria Butnaru și alte infirmiere și-au dat demisia de la Creșa nr.10

Valeria Butnaru și-a dat demisia săptămâna trecută. Alte două îngrijitoare au urmat-o, după ce în presă au apărut o serie de înregistrări, realizate cu un microfon ascuns de părinții unui copil, și din care reieșea că micuții erau înjurați, ba chiar învățați cum să înjure,

Potrivit înregistrărilor, copiii sunt nu­miţi „nesimţiţi“ sau „porci“, uneori sunt „alintaţi“ cu apelative de genul „în gâtul mă-tii, chelea mă-tii, te omor!“, iar în alte rânduri chiar învăţaţi, la rândul lor, să înjure. „Băi, dar tu eşti mare, de ce nu faci caca acolo şi faci pe tine, porcule! Eşti porc, nu tigru cum spune maică-ta, porc eşti!“, spune, conform înregistrărilor, una dintre reprezentantele creşei, care continuă „porc eşti, te caci pe tine. Păi da, uite ce urât miroşi a nespălat“.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate