Şefă de bordel la 16 ani. Dintr-o elevă premiantă, Ana a ajuns matroană la 22 de prostituate

O elevă premiantă a ajuns la închisoare după ce a devenit şefă de bordel. Ana spune că a găzduit, în total, 22 de prostituate în apartamentul în care locuia cu chirie.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Ana Maria a fost trimisă de părinţii ei la şcoală în altă localitate, însă din elevă eminentă a devenit matroană. În apartamentul în care stătea cu chirie ea găzduia fete dispuse să îşi vândă trupul pentru bani. Ana le găsea clienţi, iar fetele împărţeau cu ea banii obţinuţi de la aceştia.

"Totul a pornit dintr-un anturaj, la fel cum sunt toate infracţiunile, toate pornesc de la un anturaj. Gândindu-ne că ne vor ieşi bani, pentru că banii sunt cel mai necesar lucru în ziua de astăzi, am acceptat, am dat anunţuri în ziar şi de aici a pornit", a spus Ana Maria la TV.

În vârstă de 21 de ani acum, tânăra este închisă în Centrul de detenţie din Craiova. Ea aşteaptă acum să îşi ispăşească pedeapsa şi regretă că a devenit infractoare. Mirajul banilor a făcut-o să se abată de la drumul strălucitor pe care îl avea în faţă, iar acum se confruntă cu viaţa grea din închisoare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate