Șefa doctoriței cu diplomă falsă lucrează în continuare la Spitalul Județean Ilfov! Cetin, cel mai cunoscut blogger din România: ”Ne-a trimis acasă”

Bloggerul Cetin Ametcea a trăit o exepriență extrem de proastă cu șefa medicului fals de la Spitalul Județean Ilfov.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Medicul Roxana Dragu, cea despre care Cătălin Tolontan a scris că o proteja pe Raluca Bârsan – ginecolog rezidentcu diplomă falsă de la Spitalul Județean Ilfov – lucrează în continuare la unitatea spitalicească. Mai mult, femeia are o atitudine nepotrivită față de pacienți, cel puțin asta susține bloggerul Cetin.

Acesta a povestit că a mers cu soția lui care avea contracții, la Spitalul Județean Ilfov și a fost trimis acasă cu consoartă cu tot chiar de dr Roxana Dragu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, cerere neașteptată pentru Anamaria Prodan: „Mi-a cerut să renunț la numele lui de familie”- bzi.ro

Citeste si: Declarația șocantă a pacientei care a ajuns pe mâinile Ralucăi Bîrsan, ginecologul care nu a fost la facultate! „O să depun plângere. La nivelul cusăturii am rămas cu...”

Citeste si: Mărturii cutremurătoare despre falsul medic de la Spitalul Ilfov! "M-a cusut și m-a descusut de trei ori"

Citeste si: A rupt tăcerea! Raluca Bîrsan, medicul fals de la Spitalul Ilfov: ”Mă aștept să mi se intre în casă și să-mi se dea în cap”

Dr. Dragu: ”La noi nu se naște la 34 de săptămâni”

”Am ajuns la Ilfov, ne-a primit o anume doctoriță Roxana Dragu care, auzind că sarcina e la 34 de săptămâni, a avut o ridicare din umeri. La noi nu se naște la 34 de săptămâni. Nu vreau să nasc. Luați no spa, niște supozitoare și cam atât. Nimic, serios, nimic, pur și simplu aia a fost, ne-a trimis acasă, plină de relaxare”.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul fals de la Spitalul Ilfov a primit sponsorizări din partea unei mari companii farmaceutice! Deși nu are Bac, ea a participat la ”evenimente științifice” cu banii primiți

Pretinsul medic de la Spitalul Ilfov s-a pregătit să devină electromecanic! Femeia a lucrat timp de 10 ani în sistemul medical și intra în sala de operații

Alt doctor fals. Și-a inventat diploma de medic și de 10 ani lucra într-un spital public

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

Minunea de la Dumnezeu care s-a întâmplat chiar acum: "Au fost uimiţi, foarte uimiţi!" (VIDEO)

DIVORT fulger showbiz! Erau cel mai frumos cuplu. Toata lumea este in stare de soc

Anunț-bombă despre Pfizer. Informația a fost confirmată oficial. Toată lumea trebuie să afle

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies