Şefa sindicatului prostituatelor din Amsterdam, o româncă de 34 de ani: „Ne-am descurcat deja cu boli mai mari decât corona”

Prostituatele din Amsterdam sunt bucuroase că s-au putut întoarce la muncă și au posibilitatea să câștige din nou bani.

Distribuie pe:

Autor: C.B.

Şefa sindicatului prostituatelor din Amsterdam, o româncă de 27 de ani: „Ne-am descurcat deja cu boli mai mari decât corona”


In articol:

În contextul pandemiei însă, ele trebuie să urmeze reguli stricte în ceea ce privește contactul față în față și igiena. De asemenea, clienții sunt verificați dacă au simptome de Covid-19.

Cartierul Roșu din Amsterdam s-a redeschis după restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, dar prostituatele și clienții trebuie să respecte reguli stricte, informează The Guardian.

Toate bordelurile din Olanda urmau să rămână închise până în luna septembrie. Totuși, pentru că au fost înregistrate puține cazuri de Covid-19 în ultima vreme, s-a decis redeschiderea acestora.

Citeste si: Gigi Becali, despre nevestele finului său, Cristi Borcea: „I-am zis: Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul”

Citeste si: Fata lui Aurelian Preda e panicată: ”Cineva încearcă să spargă contul tatălui meu!” FOTO

Citeste si: Bianca Pop, la un pas să bage în război două clanuri interlope! Povestea din spatele înregistrării în care ispita se plânge că a fost agresată

Felicia Anna este o prostituată româncă în vârstă de 34 de ani. Ea declară că „se simte foarte bine” acum că s-a întors la muncă. „În perioada carantinei, multe prostituate au avut probleme financiare, astfel că suntem fericite că putem lucra din nou”, a spus Anna, șefa sindicatului prostituatelor din Cartierul Roșu.

Românca este îngrijorată de un singur aspect. Acela de a nu avea foarte mulți clienți, având în vedere că majoritatea erau turiști și Olanda încă interzice cetățenilor din numeroase țări să intre pe teritoriul ei.

Prostituatele trebuie să fie foarte atente la interacțiunea cu clienții

Românca a explicat ce demersuri face înainte de o întâlnire cu un client. „Înainte să fac o programare, trebuie să verific dacă clientul se simte bine, dacă are simptome sau dacă cineva apropiat are simptome”, a spus Foxxy.

Printre regulile impuse se numără și evitarea contactului față în față, ceea ce înseamnă că nu vor putea să se sărute cu clienții. „După ce clientul pleacă din cameră, vom dezinfecta tot ce ar fi putut atinge, patul, chiuveta, toaleta, mânerele de la ușă, tot”, a spus Felicia Anna.

Cu toate acestea, românca a spus că prostituatele sunt oricum experte în igienă: „Ne-am descurcat deja cu boli mai mari decât corona”.

În prezent sunt în jur de 7.000 de prostituate doar în Amsterdam. Toate prostituatele sunt înregistrate la Camera de Comerț și plătesc impozit pe venit.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate