Stiri

Şefii închisorii unde se află Elena Udrea şi Alina Bica, revoltaţi după ce s-a spus că româncele sunt tratate inuman ”Nici măcar o farfurie nu şi-au spălat!” Adevărul despre condiţiile în care stau acestea

Informaţii terifiante au apărut în ultimele zile despre modul în care sunt cazate Elena Udrea şi Alina Bica în închisoarea din Costa Rica.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Şefii închisorii unde se află Elena Udrea şi Alina Bica, revoltaţi după ce s-a spus că româncele sunt tratate inuman ”Nici măcar o farfurie nu şi-au spălat!” Adevărul despre condiţiile în care stau acesteaicon photo
Şefii închisorii Vilma Curling (Buen Pastor) unde se află Elena Udrea şi Alina Bica s-au arătat indignaţi de informaţiile apărute în România despre condiţiile în care ar fi ţinute cele două românce.

"Cele două românce sunt închise în modulul A2. După cum se ştie, închisoarea Vilma Curling nu e supraaglomerată şi fiecare dintre deţinute are propriul pat. Modulul este construit pentru 68 de persoane şi nu e supraaglomerat. Nici măcar nu şi-au spălat o farfurie sau să îşi cureţe patul. Sunt oameni angajaţi pentru asta”, a explicat Luis Bermudez, director în ministerul Justiţiei din Costa Rica, pentru presa costaricană.

 


În plus, în ceea ce priveşte posibilitatea ca Elena Udrea să o aibă alături de ea pe fetiţă, autorităţile costaricane susţin că i s-a explicat româncei situaţia. Udrea putea să locuiască în închisoare cu bebeluşul, într-o zonă specială mamelor cu copii mici, însă până acum, românca nu a cerut acest lucru.


"Este o zonă exclusivă pentru femeile care sunt pe punctul de a da naştere şi celor care au deja copil. Deţinutele pot sta cu copii lor până când aceştia împlinesc 3 ani. Este un loc curat, echipat cu pătuţuri, mese de schimbat bebeluşii", a adăugat reprezentantul din Costa Rica.

Şefii închisorii unde se află Elena Udrea şi Alina Bica, revoltaţi după ce s-a spus că româncele sunt tratate inuman ”Nici măcar o farfurie nu şi-au spălat!” Adevărul despre condiţiile în care stau acestea


Declaraţiile oficialului din Costa Rica vine în contextul în care avocata Laura Vicol a acuzat condiţiile grele de detenţie, din închisoarea El Buen Pastor din San Jose. "Este cumplit, este groaznic, am înţeles că dorm câte 3, 4 în pat. Este foarte multă mizerie, este foarte multă violenţă, sunt puţini gardieni, care nu reuşesc să menţină ordinea acolo”, a spus Laura Vicol, avocata Alinei Bica.

 
Drama lui Costin Gheorghe de la Exatlon! E cutremurător ce se ascunde în spatele tricoului cu "Franco" purtat la testimoniale. Are legătură cu familia lui Pepeicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune