Seful Jandarmeriei Romane din timpul "macelului" din Piata Victoriei nu si-a platit intretinerea timp de un an! Sebastian Cucos si sotia lui castiga 21.000 lei pe luna

Sebastian Cucos, seful Jandarmeriei Romane in momentul in care oamenii de ordine au agresat demonstrantii din Piata Victoriei, a refuzat sa-si plateasca intretinerea timp de un an.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Sebastian Cucos a fost actionat in instanta de asociatia de proprietari a unui complex rezidential din Otopeni dupa ce acesta a refuzat sa plateasca intretinerea pe tot parcursul anului 2015.

Suma reclamata de vecinii jandarmului sef a fost de peste 1.500 lei, din care insa s-a scazut fondul de rulment in valoare de 500 lei. In aprilie 2017, instanta a decis ca Sebastian Cucos si sotia lui, Carla, trebuie sa plateasca 957,82 lei, la care s-au adaugat cheltuielile de judecata in valoare de 400 lei. Suma reprezinta debitul restant aferent perioadei decembrie 2014 – ianuarie 2016.

Sotii Cucos s-au aparat in timpul procesului spunand ca nu inteleg modul de calcul al cheltuielilor de intretinere. Sebastian si Carla Cucos nu au facut apel la decizia instantei, cu toate ca aveau 30 de zile la dispozitie pentru acest lucru.

Sebastian Cucos a castigat anul trecut suma de 108.777 lei ca Inspector General al Jandaremeriei Romane, la care s-a adaugat o indemnizatie de 12.000 lei de la ATOP (Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica). Sotia lui, Carla, a castigat 131.887 lei de la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), acolo unde are o functie de conducere. Practic, sotii Cucos au avut un venit mediu de aproximativ 21.000 lei pe luna.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: